Annonce
Randers Onsdag

Ønsketræet vokser igen i Randers Storcenter

Opfyld et ønske hos et barn, der er placeret uden for hjemmet. Ønsketræet i Randers Storcenter er fyldt med ønsker fra disse børn. PR-foto
Siden 2012 har Storcentret haft et ønsketræ, hvor kunderne kan købe gaver til børn, der er placeret uden for hjemmet.
Annonce

Randers: Julen er glædernes tid, og hvis man har økonomi til at glæde et fremmed barn, der er placeret uden for hjemmet, kan man gøre det via ønsketræet i Randers Storcenter. Træet er vokset år for år og er blevet en tilbagevendende begivenhed i Randers Storcenter.

Her har børn fra 13 institutioner i Kronjylland og Djursland hængt deres ønske op, som kunderne kan opfylde.

- Vores ønsketræ er hvert år en overvældende oplevelse at være en del af denne event. De tilkendegivelser og historier, vi har fået fra vores kunder, er altid meget rørende og bekræftende, så vores ønsketræ gør en forskel. Både butikker og kunder viser et stort overskud både i tanker og handling, og det varmer, fortæller Lene Nørgaard, Randers Storcenter.

Annonce

Anonyme børn

Mere end 300 børn har lavet en ønskeseddel, som nu hænger på ønsketræet, der er placeret på centertorvet midt i Randers Storcenter og er en del af årets juleudstilling. Alle ønsker beløber sig til maksimalt 200 kroner.

Tager man en kuvert væk fra træet, forpligter man sig til at opfylde ønsket, som står derpå. Kuverter kan man se og tage med sig allerede i dag, og sidste dag for indlevering af pakker er fredag 6. december. Gaverne skal afleveres indpakket med ønskesedlen påklistret i Randers Storcenters Info-bod. Alle børn er anonyme i denne event, det er kun institutionerne og opholdsstedernes navne, som er arrangørerne bekendt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce