Annonce
Randers Onsdag

Aarhus-firma rykker ind i midtbyen: - Randers er klar til en ny skønhedssalon

Michelle Lee er den nye klinikchef i Aviva Clinique i Randers. Privatfoto
Randers er en fremtidens by. Derfor skal den kronjyske hovedstad danne rammen om en ny afdeling af Aarhus-skønhedsklinikken Aviva Clinique. Allerede i denne uge åbner den nye klinik med bobler, kage og masser af konkurrencer.

Randers: Trænger du til at få ordnet dine negle, rettet dine bryn eller gjort kroppen forårsklar med en voksbehandling? Kæmper du med grimme strækmærker, eller har du bare lyst til en ansigtsbehandling eller en god omgang massage?

Så bliver der i denne uge endnu en mulighed for at få dit ønske opfyldt i Randers midtby. For efter to års virke i Aarhus har skønhedsklinikken Aviva Clinique valgt at udvide med en ny afdeling i Randers. Det fortæller Aviva Cliniques nye klinikchef, Michelle Lee.

- Randers er en by i udvikling. Vi kan se, at flere af Aarhus-klinikkens kunder faktisk kommer fra området, og de har haft et ønske om, at vi kom tættere på. Og så tror vi på, at Randers er klar til en ny skønhedssalon, siger Michelle Lee.

Annonce

Et hold på fem

Aviva Clinique åbner på lørdag 15. maj i sine nye lokaler på Vester Kirkestræde 5 nær Sct. Mortens Kirke. Og stedets nye klinikchef er begejstret for den centrale placering i Randers, fortæller hun.

- Det er nogle virkelig hyggelige, små gader, og lokalet er dejligt og lever op til vores behov, siger Michelle Lee, som har flere års erfaring fra kosmetik- og skønhedsbranchen bag sig.


Det er nogle virkelig hyggelige, små gader, og lokalet er dejligt og lever op til vores behov.

Michelle Lee, klinikchef


Med sig til den nye klinik i Randers tager hun et team på fire specialister, som skal være med til at udvikle Aviva Clinique yderligere. Michelle Lee fortæller, at hele teamet har erfaring med skønheds- og wellnessbehandlinger, ligesom klinikken som hele også har speciale inden for fedtfrysningsbehandlinger, tandblegninger, ansigtsbehandlinger og permanent hårfjerning.

I forbindelse med Aviva Cliniques første åbningsdag på lørdag inviteres alle interesserede indenfor til bobler, kage samt konkurrencer og en masse gode åbningstilbud, fortæller Michelle Lee.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce