Annonce
Randers Onsdag

AC Fashion i Torvegade lukker, men fortsætter som netbutik

Efter halvandet år lukker Ali Cetin AC Fashion i Torvegade, men fortsætter med at drive streetwear-tøjbutikken som netbutik. Arkivfoto: Eva Maria Jørgensen
For få kunder i butikken betyder, at Ali Cetin lukker streetwear-tøjbutikken AC Fashion i Torvegade halvandet år efter, han åbnede den. AC Fashion fortsætter dog som netbutik, hvor salget går rigtig godt.

Randers: Halvandet år efter åbningen lukker streetwear-tøjbutikken AC Fashion i Torvegade, hvor der for nylig er kommet ”Til leje”-skilt i butiksvinduet.

Beslutningen om at lukke er dog ikke ny for indehaveren, Ali Cetin, der for flere måneder siden erkendte, at der ikke er kundegrundlag i Randers til, at hans butik kan løbe rundt.

- Der sker ikke nok her i byen til, at det giver mening med en fysisk butik, siger han.

Han tilføjer, at selv om butikken i Torvegade snart er fortid, er det på ingen måde ensbetydende med, at AC Fashion er det samme, tværtimod.

For få kunder er årsagen til, at Ali Cetin lukker sin fysiske butik AC Fashion i Torvegade. Foto: Axel Præstmark

- AC Fashion fortsætter online som netbutik, og det vil den altid gøre, for der går det rigtig godt. Jeg tjener mere på webshoppen end i butikken, så ved at lukke den, kan jeg spare en masse tid, som jeg kan bruge på blandt andet at drive Harridslev Pizza & Grill, som jeg overtog i november sidste år, siger Ali Cetin.

Erfaring og personlig udvikling

Han tilføjer, at det desuden er planen, at han efter sommerferien skal tilbage på skolebænken for at tage den ungdomsuddannelse, han sprang fra for halvandet år siden, da han åbnede AC Fashion.


Det har givet mig rigtig meget erfaring i tøjbranchen og onlinesalg. Desuden har det været med til at udvikle mig som person.

Ali Cetin


Selv om det ikke gik som planlagt med tøjbutikken, fortryder Ali Cetin på ingen måde, at han som 18-årig kastede sig ud i drømmen om at være selvstændig.

- Det har givet mig rigtig meget erfaring i tøjbranchen og onlinesalg. Desuden har det været med til at udvikle mig som person, siger han.

Ali Cetin og AC Fashions lejemål i Torvegade udløber 31. maj og skulle det ske, at det bliver muligt at genåbne tøjbutikker inden den dato, gør han det.

- Men det bliver med en meget begrænset åbningstid op til weekenden, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce