Annonce
Randers Onsdag

Afslutningskonference i Videnskabsklubben

Biolog Asser Øllgaard fra Randers Regnskov fortalte om biodiversiteten ved afslutningskonferencen i Videnskabsklubben. PR-foto
Annonce

Randers: Videnskabsklubben holdt mandag afslutning på Randers Statsskole for de seniormentorer, juniormentorer og miniforskere, der har deltaget i Videnskabsklubben i dette efterår.

Mette Givskov Hansen fra Science Camp Randers bød velkommen, og biolog Asser Øllgaard fra Randers Regnskov holdt et foredrag om biodiversiteten i verden og den tilkøbte "Randers Regnskov" i Costa Rica.

Seniormentorerne lavede en kort præsentation af deres arbejde, og alle deltagere fik udleveret et diplom fra videnskabsklubben. Herefter var der tapas og postsession, hvor mentorer og miniforskere fik mulighed for at fortælle forældre, søskende og hinanden om det emne, de har arbejdet med.

Videnskabsklubben er et gratis fritidstilbud, der har til formål at sprede begejstring for naturvidenskab blandt børn og unge.

Tilbuddet udbydes i samarbejde med Science Camp Randers, og 32 børn har i løbet af efteråret fået mulighed for at blive såkaldt "miniforsker" i Videnskabsklubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce