Annonce
Randers Onsdag

Anna-Darlene er blevet selvstændig: Skønhedsklinikken Darlene er åbnet på Gl. Hobrovej

Anna-Darlene Kellberg Strangholdt har åbnet skønhedsklinikken Darlene, Gl. Hobrovej 2, hvor hun tilbyder neglepleje og hårextensions i det, der må siges at være en yderst fleksibel åbningstid. "Hvis folk vil have en tid om aftenen, og uanset om det er hverdag eller weekend, så kommer jeg gerne og åbner klinikken. Man skal bare ringe, så aftaler vi en tid, der passer kunden", siger hun. Foto: Frank Pedersen
I klinikken Darlene kan du få udført neglearbejde samt få isat hårextensions - og det på et tidspunkt, der passer dig.

Randers: Nu er det igen muligt at få ordnet negle på adressen Gl. Hobrovej 2. Her har Anna-Darlene Kjellberg Strangholdt åbnet klinikken Darlene, hvor hun udover pleje af negle også tilbyder kunderne hårextensions.

Ret beset er det anden gang, at Anna-Darlene Kellberg Strangholdt åbner klinikken på Gl. Hobrovej, idet hun første gang slog dørene op blot tre uger før, branchen blev coronanedlukket.

- Ja, det var rigtig dårlig timing, men nu er jeg klar til for alvor at tage imod kunder, siger hun med et smil.

Annonce

Den pleje af negle, Anna-Darlene Kellberg Strangholdt tilbyder, omfatter blandt andet negleforlængelse og forstærkning.

- Jeg er specielt glad for at kunne hjælpe neglebidere ved at påsætte kunstige negle så det ser helt naturligt og velplejet ud. Udover at det ser pænere ud end en nedbidt negl, har det den fordel, at når man får sat noget på neglen, bider man ikke i den, siger hun og tilføjer, at selv om der også er mange mænd, der bider negle, har hun indtil videre kun kvinder af den type kunder.

Bruger ægte hår fra Indien

Anna-Darlene Kellberg Strangholdt havde oprindelig en drøm om at blive frisør, men da det ikke kunne lade sig gøre, har hun i stedet for taget en række kurser indenfor neglepleje og hårextensions.

Hun fortæller, at hun kun bruger ægte hår, når hun laver hårextensions. Hår der kommer fra Indien.

- Ægte hår er det eneste, man kan bruge til extensions, hvis det skal kunne holde længe. Den slags extensions, jeg laver, kan holde et år, inden det skal rykkes op, fordi kundes eget hår er groet, forklarer Anna-Darlene Kellberg Strangholdt.

- Det, der gør inderes hår særligt velegnet til extensions, er, at det er kraftigt, så det kan holde længe, desuden minder deres hår meget om vores eget, da deres hårstrå er tynde. Så selv om det er extensions, ser det naturligt ud, som var det ens eget hår, fortsætter hun.

Annonce

Har altid åbent

I øjeblikket er Anna-Darlene Kellberg Strangholdt alene i klinikken, men hun forventer snart at få selskab af en anden selvstændig kollega, der vil supplere udbuddet med andre typer af skønhedsbehandlinger som eksempelvis permanent make up og påsætning af øjenvipper.

Når det kommer til åbningstiderne, siger Anna-Darlene Kellberg Strangholdt, at hun tilbyder en service som ingen andre. Hun har nemlig på det nærmeste altid åbent.

- Hvis folk vil have en tid om aftenen, og uanset om det er hverdag eller weekend, så kommer jeg gerne og åbner klinikken. Man skal bare ringe, så aftaler vi en tid, der passer kunden, siger hun, der derfor ikke har faste åbningstider i klinikken, men kan kontaktes på telefonnummer 42301386.

I skønhedsklinikken Darlene kan du blandt andet få plejet dine negle. Foto: Frank Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce