Annonce
Randers Onsdag

AOF sikrer sig med fusion større styrke i Randers

Fra venstre ses Per Havshøi, chef i AOF Center Randers, Karl Schmidt, direktør i AOF Center Midt, Viggo Thinggaard, formand for AOF Midt, Joan Hjersing Knudsen, næstformand i AOF Center Randers, Ernst Greve, næstformand i AOF Midt og Uffe Pedersen, formand i AOF Center Randers. PR-foto
Fra årsskiftet fusionerer de to centre AOF Midt og AOF Center Randers. Der er blandt andet planer om udvikle nye uddannelsestilbud til folk i arbejde.
Annonce

Randers: De to centre AOF Midt og AOF Center Randers fusionerer. Fusionen skal give AOF endnu flere kræfter til at udbrede organisationens aktiviteter i Randers, Favrskov og på Djursland, lyder det i en pressemeddelelse fra AOF.

AOF Center Randers styrker sin tilstedeværelse i Randers, Favrskov og på Djursland ved at indgå i en fusion med AOF Center Midtjylland. De to centre har gennem en periode forhandlet om at indgå i en fusion, der gør et samlet AOF stærkere. Det lykkedes fredag.

- Vi har det samme formål som AOF Midt - nemlig at udbrede viden og forståelse for værdier af samfundsmæssig og kulturel karakter samt medvirke til at styrke demokratiet i samfundet, siger AOF Center Randers’ formand, Uffe Pedersen, der glæder sig over, at forhandlingerne er faldet på plads.

Annonce

Fusion fra årsskiftet

Fusionen bliver en realitet til årsskiftet, hvor AOF Center Randers bliver til enhederne AOF Midt Randers, AOF Midt Favrskov og AOF Midt Djursland med hovedkontor i Randers samt de to aftenskoler AOF Randers-Djursland og AOF Favrskov med hovedkontor i Silkeborg.

- Vi bliver mere robuste og i stand til styrke vores opsøgende arbejde på virksomheder og overfor organisationer samtidig med at vi vil samarbejde med jobcentre, kommuner og offentlige myndigheder om forskellige målgrupper, forklarer fungerende formand for AOF Randers-Djursland, Henrik Leth og fortsætter:

- Planen er at åbne op for udviklingen af nye uddannelsestilbud til folk i arbejde, og vi kommer også til at benytte os af fonde til at etablere vores egne projekter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce