Annonce
Randers Onsdag

Asferg-familie er omdrejningspunkt i national kampagne for Dansk Folkeparti

Familien Estrup, der bor i Asferg, bliver fra på lørdag kendt i hele landet. De er nemlig omdrejningspunktet i en ny kampagne som Dansk Folkeparti sætter i gang - og vil derfor pryde flyers, plakater, busreklamer og meget mere i det kommende år. Foto: Carsten Ingemann
Nicolai Estrup, der er formand for Dansk Folkepartis lokale partiforening i Randers, bliver sammen med sin familie eksponeret i en stor kampagne, der i den kommende tid vil rulle i hele Danmark.

Asferg: For ægteparret Charlotte og Nicolai Estrup, begge 28 år, er politik en stor del af dagligdagen. Derfor var de ikke i tvivl, da de blev spurgt, om de ville være frontfigurer i en ny, landsdækkende kampagne, som Dansk Folkeparti satte i gang i lørdags.

De er nemlig en ægte, dansk kernefamilie, der består af far Nicolai, der er socialpædagog og arbejder i voksenpsykiatrien i Randers kommune, mor Charlotte, der arbejder som teknisk designer og laver skilte - samt Viktor på otte år, som Nicolai har fra et tidligere forhold, og Christian på otte måneder. Og så familiens kæledægge, den lille malteser Zanto.

Nicolai Estrup er formand for den lokale partiforening, og allerede på listen over DF-kandidater til næste års kommunalvalg.

Charlotte fik et medlemsskab af partiet i fødselsdagsgave for et par år siden, og hun er ligeledes meget aktiv, når det gælder arbejdet for den lokale DF-afdeling, selv om hun ikke har officielle poster.

En fælles hobby

- Politik er vores fælles hobby, siger Nicolai Estrup. Han er ofte afsted til møder og arrangementer i sin egenskab af formand og kandidat, og Charlotte er tit med.

Nicolai Estrup er formand for den lokale afdeling af DF i Randers. Han stiller op til kommunalvalget næste år, som en af partiets spidskandidater. Foto: Carsten Ingemann

Fra i lørdags og 14 dage frem sætter Dansk Folkeparti gang i en landsdækkende kampagne, hvor familien Estrup vil blive eksponeret mange steder. Og det er kun startskuddet, for familien skal efter planen pryde partiets kampagnemateriale i lang tid fremover.

- Vi har selvfølgelig drøftet, hvad det betyder, at vi bliver kendte på den måde. Men vi tør skam godt skilte med, at vi er en DF-familie, fastslår Nicolai Estrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce