Annonce
Randers Onsdag

Audika Hørecenter er flyttet i nye lokaler og har udvidet personalet

Audika Hørecenter er flyttet fra Kirketorvet 6 til nye lokaler i Slotsgade 14, hvor hørespecialisterne Sebastian Hullik og Heidi Lauritzen samt hørespecialistelev Birgit Melchior (th.) glæder sig til at hjælpe centrets kunder til bedre hørelse. Foto: Frank Pedersen
Slotsgade 14 er den nye ramme for Audika Hørecenter, der samtidig med flytningen har udvidet bemandingen med yderligere en hørespecialist samt en hørespecialistelev.

Randers: Da Audika Hørecenter 4. august åbnede dørene klokken 10, var det i de nye lokaler i Slotsgade 14.

- Udover at det er nye dejlige lyse lokaler, har vi her langt bedre mulighed for at udnytte pladsen, så det fungerer bedst muligt både for vores kunder og os ansatte, siger hørespecialist Sebastian Hullik, med henvisning til de tidligere lokaler i Kirketorvet 6.

Udover de forbedrede fysiske rammer glæder Sebastian Hullik sig også over, at han sammenfaldende med flytningen har fået kollegaer.

Annonce

I Audika Hørecenter Randers kan man nemlig også nu møde hørespecialist Heidi Lauritzen og hørespecialistelev Birgit Melchior.

Nye i Audika Randers

Heidi Lauritzen har hidtil været ansat i et andet hørespecialistfirma i Hillerød.

- Min mand og jeg er oprindelig nordjyder, men efter vi fornyelig fik barn, har vi haft et ønske om at komme tilbage til Jylland for at være tættere på vores forældre. Så da jeg så, at der var en ledig stilling hos Audika i Randers, søgte jeg den, og jeg er meget glad for, at jeg fik den, siger Heidi Lauritzen, der tilføjer, at hun og hendes mand indtil videre bor til leje, men er begyndt at se efter hus i Randers-området.

Selv om Birgit Melchior er ny hørespecialistelev i Randers, er hun ikke ny i Audika-sammenhæng. Det seneste halvandet år har hun arbejdet som kundekoordinator i Audikas afdeling i Herning.

- Efterhånden fik jeg mere og mere interesse for hørespecialistfaget samt det at kunne hjælpe og vejlede kunderne, så jeg var heldig, at der blev en elevplads her i Randers, fortæller hun og tilføjer, at det i forhold til transport er en bonus, at hun nu skal arbejde i Randers, da hun bor i Aalborg.

Annonce

Flere søger hjælp til hørelsen

Som hørespecialister har Sebastian Hullik og Heidi Lauritzen begge en opfattelse af, at der de senere år er flere, der henvender sig, fordi de har brug for hjælp til hørelsen.

- Jeg tror, at det blandt andet skyldes, at der i en arbejderby som Randers er mange, er udsat for en del støj, siger Sebastian Hullik.

Heidi Lauritzen tilføjer, at der også er flere yngre mennesker, der søger hjælp til at høre bedre.

- I dag er det ikke et tabu at opsøge en hørespecialist, det er ved at være på linje med at gå til en optiker for at få briller. Desuden fylder de moderne apparaterne mindre og kan mere. Man kan blandt andet koble dem op med sin smartphone, så man kan føre en telefonsamtale eller lytte til en lydbog via sit høreapparat, siger hun.

For at markere flytningen til Slotsgade holder Audika Hørecenter åbent hus reception torsdag 12. august i tidsrummet klokken 10-16, hvor hørespecialisterne byder på en kop kaffe og noget sødt til ganen.

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Butiksejer udfordret af stilladskaos uden slutdato: Men det er ikke let at styre tiden, når Brødregades gamle skæve dame skal være fin

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Nu er der mere plads, hylder på tværs og alt fra sushitilbehør til glutenfri varer: Karina glæder sig til at lukke kunderne ind

Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Overrasket direktør skal igen på jagt efter købmand til Øster Bjerregrav: Ny ejer af isbod har ikke tid til at lægge 80 timer i landsbyen

Randers Onsdag

Tag børnene med på kunstrute i Randers midtby

Randers Onsdag

79 nye lejligheder bliver fyldt med mennesker på en måned: Men man skal ikke længere stå på venteliste i årevis

Randers Onsdag

Meld Paderupmanden til politiet: Uinviterede besøg, dørhåndtagsafprøvning, vindueskiggeri, hvad som helst, vi vil vide alt

Randers Onsdag

Er julen kommet ekstra tidligt i år? Torben undrer sig over, at julelyset er tændt i Kirkegades træer

Randers Onsdag

Tag en mundfuld af naturens spisekammer

Randers Onsdag

”The Boss”-hits på Underværket

Randers Onsdag

Kø ud i rundkørslen begyndte klokken 11.00: Parkeringsplads presset af respons på jubilæumstilbud

Randers Onsdag

Bageren bruger selv Too Good To Go

Randers Onsdag

Nu er Føtex med i populær madspilds-app

Randers Onsdag

Poser med brunch er populære hos Macale

Randers Onsdag

Randers har succes med at spise sig fra madspild

Randers Onsdag

Delikatessehuset har åbnet butik i Kristrup

Randers Onsdag

Vild-med-dans-dommers danseskole i nye lokaler - og de bliver ikke svære at finde

Randers Onsdag

Lørdag står i øllets tegn, når Randers City fejrer ’Øllets Dag’

Randers Onsdag

Street Food serverer ikke længere Danmarks bedste burger - men fat mod: Den flytter over i den gamle grillbar

Randers Onsdag

Bede ved rundkørsel i Langå skal redde insekter

Randers Onsdag

Frøbomber blev smidt i Vestparken

Randers Onsdag

Elektrikerjobbet er skrottet for at være fuldtids hypnoterapeut: Ole satser det hele for at kunne hjælpe andre videre

Randers Onsdag

Vil bruge ’Målet er sundhed’ som løftestang

Randers Onsdag

Randers FC Fonden hjælper skolebørn til bedre sundhed og ernæring

Annonce