Annonce
Randers Onsdag

Bag disken hos B&O: - Vi skal fokusere på alt det, Randers har

Henrik Laursen (tv.) og Søren Hornemann er indehavere af Bang og Olufsen på Rådhustorvet, som har ligget der siden 2003. Foto: Martin Ries/Jakob Lerche fotografi

Bag disken hos elektronikbutikken Bang og Olufsen, der har ligget 15 år på Rådhustorvet.

Annonce

Randers: Kom med ind bag disken i Randers' forretningsliv og lær forretningerne og deres medarbejdere bedre at kende.

I denne uge kommer vi bag disken hos elektronikbutikken Bang og Olufsen på Rådhustorvet. Bag forretningen står de to indehavere Søren Hornemann og Henrik Laursen, som slog dørene op til deres B&O-forretning for 15 år siden.

De to arbejdede forinden sammen i P. Dan-Weibel i Torvegade, og da de overtog den i 2003, valgte de samtidig at flytte forretningen til den nuværende placering på Rådhustorvet og ændre navnet til Bang og Olufsen Randers.

For to år siden lukkede de to indehavere forretningen ned i tre uger for at gennemgå en totalrenovering, der indebar, at alt, lige fra gulve, lofter og inventar til belysning, blev skiftet ud og åbnede som en ny og moderne forretning med det danske topmærke inden for lyd og billede.

Det er Susanne og Peter Hunniche fra vinhandlen Skjold Burne på Kirketorvet, der har foreslået Randers Onsdag at besøge Bang og Olufsen.

Søren Hornemann foreslår, at Randers Onsdag i næste omgang af Bag Disken besøger restaurant Østergade 1 eller Slagter Lind på Østervold.

Det er Randers Onsdags læsere, der vælger, hvem de gerne vil lære nærmere at kende ved at gå ind på www.randers-onsdag.dk og stemme.Afstemningen slutter onsdag 9. januar klokken 12.Stem her

Bag disken

Randers bugner af butikker og restauranter. Men hvem står bag dem? Det har Randers Onsdag sat sig for at finde ud af.

Gennem interviews med butiksfolkene tager vi læserne på tur ind i baglokalet og lærer byens forretninger og de kendte ansigter bag disken nærmere at kende. Og som læser kan du være med til at vælge, hvilke forretninger vi besøger.Søren Hornemann og Henrik Laursen, indehavere af Bang og Olufsen på Rådhustorvet, har besluttet, at Randers Onsdags læsere næste gang kan vælge mellem Restaurant Østergade 1 eller Slagter Lind på Østervold.Frem til 9. januar kl. 12 kan du derfor på Randers Onsdags hjemmeside stemme på den butik, du helst vil læse om i Randers Onsdag i næste omgang af Bag Disken.

For to år siden blev butikken totalrenoveret og fik blandt andet et stort multiroom, hvor man kan lytte til musik i en blød sofa. Foto: Martin Ries/Jakob Lerche fotografi
Annonce

Sådan svarer Søren

Dit navn

Søren Hornemann

Hvor gammel er du, og bor du sammen med nogen?

Jeg er 48 år gammel og er født og opvokset i Randers

Hvad er din funktion i forretningen?

Jeg er, sammen med Henrik, indehaver og tager mig af salg og bogføring med mere.

Hvorfor valgte du netop dette job?

Jeg har været i branchen, siden jeg startede som arbejdsdreng i Fona i Brødregade tilbage i 1986.

Der var jeg indtil 1997, hvor jeg startede ved P. Dan-Weibel i Torvegade. Der var jeg sammen med Henrik, indtil vi overtog butikken i 2003. I forbindelse med overtagelsen valgte vi samtidig at flytte butikken til nuværende placering og ændre navnet til Bang & Olufsen Randers.

Hvad kan du bedst lide ved dit job?

Vi har verdens flotteste og bedste produkter og samtidig de bedste kunder, så er det svært at forlange mere.

Vil du anbefale andre at søge ind i din branche?

Det er svært ikke at sige ja til.

Hvordan slapper du af i din fritid?

Når tiden er til det, så bruger jeg den på cykling, motionstræning og golf. Jeg har tidligere spillet og elsker nu at se fodbold.

Hvilken slags musik lytter du helst til?

Jeg har en meget bred smag der.

Hvordan vil du helst holde ferie?

Solferie og skiferie.

Har du et ønske for Randers?

At nogle af fordommene forsvinder. At vi ikke hele tiden fokuserer på, hvad Randers ikke har, og vi ikke hele tiden skal sammenligne os med Århus. Randers er (i forhold til Århus) en stor og hyggelig "landsby".

Det elsker jeg mest ved Randers?

Folk er generelt ikke så snobbede her, men nede på jorden.

Randers' mest oversete perle - det her ville jeg vise frem for en turist.

Bang & Olufsen butikken. Ellers må det være Randers Regnskov og den skønne fjord.

Hvad laver du om 10 år?

Sælger endnu mere Bang & Olufsen

Hvad er det mest spændende, du har foretaget dig?

Arbejdsmæssigt er det at starte en butik op. Fritidsmæssigt er det at løbe et maraton på Den Kinesiske Mur.

Sushi eller en burger med fritter?

Den er svær - jeg elsker begge dele.

Hvem vil du foreslå, at vi skal "Bag disken" hos i Randers Onsdag i næste omgang?

Restaurant Østergade 1 eller Slagter Lind på Østervold.

At give kunderne gode råd og vejledning, når de besøger Bang og Olufsen-forretningen, er en stor del af servicen. Foto: Martin Ries/Jakob Lerche fotografi
Den nyeste teknik har ikke kun fokus på at give kunderne gode lydoplevelser, men spiller i høj grad på æstetik. Foto: Martin Ries/Jakob Lerche fotografi
Henrik Laursen er sammen med Søren Hornemann indehaver af Bang og Olufsen-butikken, som de har haft i 15 år. Foto: Martin Ries/Jakob Lerche fotografi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce