Annonce
Randers Onsdag

Barry's Pub hædret af Danske Ølentusiaster

Torsdag 13. februar blev Barry's Pub hædret af Danske Ølentusiaster med tildeling af årets Dansk Ølmærke. "Vi har altid mindst 60 forskellige øl vores kunder kan vælge imellem", siger Eddie Kristiansen, der udover at være medejer af Barry's Pub også er pubbens bestyrer og ansvarlig for indkøb af øllet. Foto: Frank Pedersen
Hvert andet år uddeler Danske Ølentusiaster hæders-diplomet Dansk Ølmærke til steder og forhandlere, der i særklasse taler øllets sag og i år er Barry's Pub blandt modtagerne.
Annonce

Randers: - Det var da også på tide, siger Eddie Kristiansen med et stort smil.

Eddie Kristiansen er en ud af fem ejere af Barry's Pub i Middelgade. Derudover er han bestyrer af pubben samt den, der har ansvaret for indkøb af øl.

Det, Eddie Kristiansen mener er på tide, er, at Barry's Pub torsdag 13. februar, blev hædret af Danske Ølentusiasters lokalafdeling i Randers med diplomet Dansk Ølmærke, der hvert andet år tildeles forhandlere og udskænkningssteder, som gør en særlig indsats for udbredelsen af kendskabet til øllets mangfoldighed og som er med til at skaffe spændende øl til danskerne.

I begrundelsen for at tildele Barry's Pub denne hædersbevisning, angiver Randers-afdelingen at: "Barry´s er en hyggelig pub med venlig og imødekommende betjening, har en særdeles engageret barchef, pæn udskiftning på hanerne og i flaskeudvalget samt fører spændende danske og udenlandske øl."

- Vi er meget stolte over at blive tildelt Dansk Ølmærke, især når man tænker på, at medlemmerne af Danske Ølentusiaster nok gerne ser, at vi havde lidt færre af de kommercielle øl, siger Eddie Kristiansen.

Annonce

Suverænt største udvalg af øl i byen

Om årsagen til hvorfor det alligevel er blevet til et Dansk Ølmærke, er Eddie Kristiansen ikke i tvivl om; det skyldes for en stor dels vedkommende, at Barry's Pub suverænt er det sted i Randers, der har det største udvalg af øl, da der altid er mindst 60 forskellige øl at vælge imellem.

- Vi har øl fra hele verden, der spænder fra lokalt øl fra mikrobryggerier til øl fra de internationale store bryggerier, siger han og tilføjer, at Barry's Pub udover det store øl-udvalg også lægger vægt på, at der konstant er nye øl, kunderne kan vælge imellem.

- En tredjedel af vores øl er under konstant udskiftning, og vi tager gerne en chance med nye øl. Det gør vi med afsæt i vores slogan: "Vi har de øl, andre ikke må lege med", siger Eddie Kristiansen, der tilføjer, at sloganet er en hentydning til, at de fleste kæder kun serverer det øl, de må for deres leverandører.

- Sådan er det ikke hos os. Vi lægger vægt på, at fortælle vores leverandører, at vi ikke vil bindes på den måde - og det bliver respekteret, forklarer han.

Eddie Kristiansen fortæller, at på Barry's Pub er der to ting, man er stolte af. Den ene er, at kunne slukke kundernes tørst - altid.

- Det andet, vi er stolte af, er, at vi har alle typer øl lige fra sour beer til ipa - i mange forskellige surhedsgrader - brown ale og stout. Derudover har vi 14 forskellige fadøl, der ligesom vores flaske-øl spænder fra de store kommercielle mærker til de små bryggerier, siger han.

Udover Barry's Pub er Brygshoppen, Eriksvej 7, også blevet tildelt Dansk Ølmærke i år for at have specialiseret sig i belgisk øl. Brygshoppen får sit diplom overrakt torsdag 19. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce