Annonce
Randers Onsdag

Beauty Tan åbner i Gudenåcentret

Sol- og hudpleje centret Beauty Tan åbner i Gudenåcentret, Gammel Stationsvej 3, mandag 23. november. Foto: Frank Pedersen
Ifølge indehaver Carsten Riis kombinerer maskinerne i Beauty Tan solarie og hudpleje i en og samme behandling.
Annonce

Randers: Mandag 23. november åbner et Beauty Tan center i Gudenåcentret.

Indehaver af Beauty Tan, Carsten Riis, fortæller, at det særlige ved en behandling i Beauty Tans maskiner er, at der er tale om en kombination af solarie og hudpleje.

- I vores maskiner får man solariets blå uv-lys og et særligt rødt lys på samme tid. Kombinationen gør, at man får farve som i et traditionelt solcenter, men i stedet for, at man bagefter lugter af grillkylling og har en tør skrumpet hud, bevirker det røde lys, at man slipper for lugten samt at man undgår skaderne på huden, siger han.

Han tilføjer, at det røde lys er med til at øge produktionen af kollagen og elastin i huden.

- Kollagen og elastin er ansvarlig for, om man har rynker eller ej. Effekten af det røde lys er derfor, at det bremser den rynkedannede effekt i huden fra solariets uv-lys, forklarer Carsten Riis.

Det er ikke muligt at bestille tid til behandlinger i Beauty Tan Randers, da maskinerne udelukkende fungere ved selvbetjening og at betalingen foregår med mobilepay eller visa connect via displayet.

Der er åbent i Beauty Tan er alle ugens dage i tidsrummet klokken 6-23.Det er ikke muligt at bestille tid til behandlinger i Beauty Tan Randers, da maskinerne udelukkende fungere ved selvbetjening, hvor betalingen foregår elektronisk via et display med mobilepay eller visa connect.

Åbningstiderne i Beauty Tan er alle ugens dage i tidsrummet klokken 6-23.

Carsten Riis er indehaver af Beauty Tan i Gudenåcentret. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Det meste handler om vin

Randers Onsdag

Et møde mellem himmel og jord

Annonce