Annonce
Randers Onsdag

Bevæg dig for livet-pulje klar til at støtte nye initiativer

Louise Høeg, formand for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers Kommune sætter gang i foreningslivet med webinar og Bevæg dig for livet-pulje. En foreningspulje på 250.000 kroner skal bruges til at støtte nye initiativer og inddrage nye målgrupper i de randrusianske foreninger
Annonce

RANDERS: Covid-19 satte i starten af april en stopper for den planlagte foreningskonference i Arena Randers, hvor fremtidens foreningsliv skulle tænkes i en mere inkluderende og innovativ retning.

Mange idrætsforeninger har under krisen været tvunget til at tænke ud af boksen, da de normale aktiviteter har været lukket ned. Indsamling af skrald, Facebook-træninger og E-sport turneringer er blot nogle af de tiltag, der har set dagens lys, og disse tiltag bidrager til det overordnede mål for kommunen, om mere bevægelse blandt borgerne. Derfor udbyder Randers Kommune nu "Bevæg dig for livet-puljen" på 250.000 kroner til at støtte de foreninger med fokus på nye tiltag og inddragelse af nye målgrupper.

Annonce

Endnu flere aktive

- Med denne pulje støtter vi initiativer, så endnu flere borgere i Randers Kommune kommer til at bevæge sig. Krisen har været en udfordring, men foreningerne har udvist stor kreativitet og formået at løfte en svær opgave. Med denne pulje er jeg sikker på, at vi sammen kan blive endnu bedre til at nå målet, siger Louise Høeg, formand for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget.

Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet er et nationalt samarbejde med et mål: Danmark skal være verdens mest aktive nation. Bevæg dig for livet er et samarbejde med 20 danske kommuner - herunder Randers, Danmarks Idrætsforbund og DGI. På landsplan er projektet støttet af TrygFonden og Nordea-fonden

Til at kvalificere ansøgningerne til "Bevæg dig for livet-puljen", afholder Randers Kommune et webinar. Webinaret bliver afholdt onsdag 9. september klokken 17-18 og skal give foreningerne inspiration og idéer til konkrete målgrupper, projekter og indsatser.

Annonce

Motivation

Projektleder for Bevæg dig for livet Randers, Jesper Jakobsen, håber på bred opbakning.

-Webinaret afholdes med henblik på at klæde foreningslivet på så godt som muligt. Foreningerne vil på webinaret blandt andet blive introduceret til en ny undersøgelse, der har undersøgt, hvad der motiverer inaktive borgere i forhold at motionere. Vi håber, at mange foreninger har lyst til deltage, og på den måde være med til at bidrage til foreningslivets udvikling.


Med denne pulje støtter vi initiativer, så endnu flere borgere i Randers Kommune kommer til at bevæge sig

Louise Høeg, formand for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget


molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce