Annonce
Randers Onsdag

BioBlitz-arrangement kommer til naturområdet Nordre Fælled i Randers Nordby

Rejnfan skulle efter sigende kunne holde lyn og torden væk. Foto: Pia Uhrenholt
Natur og Ungdom introducerer BioBlitz i Randers specielt for børnefamilier. BioBlitz er en folkelig udgave af ”når forskere finder forskellige dyr og planter i naturen”.
Annonce

Randers: Natur og Ungdom inviterer lørdag 15. august klokken 13 til BioBlitz, der kan beskrives som en folkelig udgave af ”når forskere finder forskellige dyr og planter i naturen”.

Arrangementet er særligt henvendt til børnefamilier og finder sted ved publikumsbygningen Myretuen for enden af Gl. Jennumvej. Her der vil være hængt plakater op på efterlyste dyr og planter med ”forbryder”-billede og særlige kendetegn.

- På andre BioBlitz’er, er man stødt på sjældne arter, men det har også mest været for voksne. Men tænk, hvis man fandt en helt ny art, som ingen har set før, og så måske få den opkaldt efter sig. Det ville da være supersejt, siger Eske Thøgersen fra Randers Natur og Ungdom.

Annonce

Ukrudtsaktivisme

Dagen indeholder desuden en mulighed for at deltage i ukrudts-aktivisme, der vil synliggøre ukrudt i lokalområdet mellem boligblokkene ved Nordre Fælled på en kunstnerisk måde.

Man kan også lave sig en popkorn-snack over bål.

Arrangementet slutter klokken 15.30, og markerer samtidig sæsonstart for Randers Natur og Ungdom, derfor er alle aktiviteter gratis denne dag og man behøver ikke være medlem. Tilmelding er heller ikke nødvendig.

Almindelige forholdsregler vedrørende sundhed og minimal smittespredning skal overholdes.

Natur og Ungdom Randers har planlagt flere gratisarrangementer i løbet af året. Man kan løbende læse om nye ture på facebooksiden: fb.com/noguranders.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce