Annonce
Randers Onsdag

Blomster, tak og hyldest: Skulderklap til lærer, der gør en forskel

Forælderen Anja Laage Sørensen (til højre) overrakte en buket blomster til lærer, Jette Sørensen, blandt andet som tak for at være en god lærer for sønnen, Mikkel. Det er VIA University College, der med en kampagne sætter fokus på at takke lærere, som gør en forskel. Pressefoto
I VIA University Colleges kampagne for at takke lærere, der gør en forskel, gik blomster og hyldest til en lærer, som har fokus på, når de små ting går godt.
Annonce

Bjerregrav: Hjertevarm. Dygtig. Engageret. Det var nogle af de ord, der blev hæftet på lærer Jette Sørensen, Bjerregrav Skole, da hun forleden blev hyldet for sin indsats på skolen og i Randers Kommune.

Hun var indstillet af forælderen Anja Laage Sørensen, som på vegne af sin søn, Mikkel, har bemærket den erkstraordinære indsats som Jette Sørensen gør i hverdagen for eleverne.

At sætte fokus på de lærere, der gør en forskel, er et led i en kampagne, som VIA University Colleges har sat i søen.

Her har det været muligt at indstille en lærer, som gør en ekstra indsats, i alle kommuner i Region Midtjylland, til en personlig takkehilsen. VIA har modtaget mange indstillinger og takkehilsner til lærere i hele regionen. Og i Randers Kommune blev det altså Jette Sørensen fra Bjerregrav Skole, der blev udvalgt til æren.

Annonce

Dukkede op i timen

I torsdags overrakte Anja Laage Sørensen så en buket blomster og en varm tak til Jette Sørensen. Det skete i slutningen af matematik-lektionen i 4.a, hvor Anja Laage Sørensens søn går.

- Det er en stor oplevelse for mig og min søn - og en stor anerkendelse jeg kan give til Jette i dag. Det er vigtigt at anerkende, når der er nogen, der gør det godt. Og det er vigtigt at have fokus på de små ting, der går godt. Det er ikke altid, der skal være fokus på det, der ikke går godt, sagde Anja Laage Sørensen.

Det var en stolt, lærer, der tog imod blomster og tak. Og hyldesten gjorde også Bjerregrav Skoles skoleleder,  Maibritt Mark Hansen, stolt:

- Det er dejligt at konstatere, at vi har opbygget en kultur, hvor det er naturligt for vores personale at gøre en ekstra indsats for, at alle børn på skolen oplever sig inkluderet i det faglige fællesskab. Og ikke mindst at vores forældre mærker det, sagde hun.

Blandt andet lød det i takken:

- Jette Søren formår altid at se barnets perspektiv og har en udpræget og fantastisk forståelse for de ressourcer (eller vanskeligheder og udfordringer), det enkelte barn har. Hun er hjertevarm, engageret, dygtig og gør alt hvad hun kan - og så lige lidt mere - for, at børnene trives, modtager læring, udvikler sig fagligt og personligt og bliver så dygtige som muligt. Hun er en tydelig voksen, der ikke skælder ud og har en fantastisk tilgang og relation til børnene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce