Annonce
Randers Onsdag

Blomsterpigen Kamille fra Spentrup skal møde en ægte prinsesse

Kamille Skøtt er meget spændt på at møde prinsesse Benedikte. Privatfoto
Når prinsesse Benedikte søndag besøger Spentrup Kirke, er det den 11-årige KFUM-spejder Kamille Skøtt, der er udpeget som blomsterpige. Og hun er gået i gang med at øve sig i at neje.
Annonce

Hvidsten:  Det bliver den 11-årige Kamille Skøtt fra Spentrup, som skal være blomsterpige, når prinsesse Benedikte besøger Spentrup Kirke søndag 11. oktober.

Kamille går i 5.B på Blicherskolen i Spentrup og har været spejder i KFUM i fem år. Spejdergruppen, hun er medlem af, hedder naturligvis Steen Blicher Spejderne, opkaldt efter digteren Steen Steensen Blicher, som var præst i Spentrup.

På sin spejderuniform bærer hun en lang række færdighedsmærker. Mærkerne viser, at hun har gennemført flere forskellige temaer inden for spejderkorpset, og at hun dermed har mange kvalifikationer.

Annonce

Meget spændt

Det er første gang, at Kamille skal se et medlem af den kongelige familie i levende live. Derfor er hun meget spændt på at skulle møde prinsesse Benedikte.

Sammen med sin mor Gitte har hun øvet sig i at neje, men har også øvet lidt på egen hånd. Derfor er hun rimelig sikker på, at det nok skal gå godt.


Jeg synes, at kongehuset er spændende. Der er så meget historie i det, og så er der lidt eventyr over det.

Kamille Skøtt, blomsterpige


Det var bæverleder Kaj Rasmussen fra spejderne i Spentrup, som spurgte Kamilles mor, om ikke Kamille kunne tænke sig at være blomsterpige og stå i forreste række ved det kongelige besøg.

Annonce

Lidt eventyr over det

Da Kamille hele tiden har kunnet lide kongehuset, var hun ikke i tvivl og sagde straks ja.

- Jeg synes, at kongehuset er spændende. Der er så meget historie i det, og så er der lidt eventyr over det, siger Kamille, som selv har haft en drøm om at være prinsesse.

- Men når prinsesse Benedikte kommer, så kan man jo se, at medlemmer af kongehuset er helt almindelige mennesker af kød og blod.

Annonce

Frokost på Hvidsten Kro

Hun er ikke i tvivl om, at hendes interesse for kongehuset vil blive større efter sit møde med en ægte prinsesse.

Prinsesse Benedikte skal deltage i en befrielsesgudstjeneste i Spentrup Kirke, hvor skuespiller Bodil Jørgensen er gæsteprædikant.

Efter gudstjenesten deltager prinsessen blandt andet i en frokost på Hvidsten Kro, hvorefter hun nedlægger en krans i Mindelunden, hvor otte medlemmer af Hvidstengruppen ligger begravet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce