Annonce
Randers Onsdag

Bluesfolket samles i Randers til august: Hjælp med at finde navn til en ny pris der uddeles på Værket

Værket i Randers bliver endnu en gang rammen om uddelingen af priser ved DMA Blues. Og i år bliver der endnu en pris til bluesmusikerne. Arkivfoto: Annelene Petersen
DMA Blues er klar med en ny pris, der skal uddeles første gang i Randers til august. Endnu er prisen ikke navngivet, og gode forslag modtages gerne.

Randers:  Bluesfans kan godt begynde at glæde sig. Torsdag 12. august uddeles en række priser til blues-musikere, og det foregår endnu en gang i Randers. Værket er rammen om Danish Music Award Blues, og lige nu kan fans af musikgenren hjælpe til med at finde det helt rigtige navn til en ny pris.

I en pressemeddelelse oplyser DMA Blues, at der er billetter på højkant til årets prisfest, hvis man kommer med det helt rigtige navn.

En anden nyhed er, at kredsen af arrangører udvides.

Den nye pris og ekstra DMA Blues-statuette skal hylde det nye talent/navn, som måske nok har blå aner, men som også peger i nye og andre musikalske retninger.

I forvejen deler DMA Blues priser ud til "Årets Danske Bluesudgivelse", “Blues Liveprisen” og “Hoochie Coochie Man/Woman”-prisen til en ildsjæl inden for genren.

Med den nye pris er ambitionen at rette antennerne mod nybrud inden for musikkens verden.

Prisen gives til et nyt navn/ubeskrevet blad, der i det forgangne år i særlig grad har gjort sig bemærket, enten med et nyt og anderledes take på en blå musikalsk feeling eller som besidder et særligt talent, musikalitet og forståelse for bluesmusikken og dens beslægtede genrer.

Men hvad skal prisen hedde? DMA Blues gerne have jer musikinteresserede til at hjælpe med at finde. Forslag skal sendes ind senest 24. februar klokken 10.

Annonce

Et fedt arrangement

Desuden er Tempi (genreorganisationen for folk, world og beslægtede musikalske strømninger)  kommet med i arrangørkredsen bag DMA Blues sammen med JazzDanmark, ROSA og Værket i Randers.


Bluesmusikken har godt fat i publikum herhjemme, og der er de seneste år bygget et fedt arrangement op om omkring DMA Blues

Torben Eik Jacobsen


Torben Eik Jacobsen fra de nye medarrangører Tempi siger i pressemeddelelsen:

- Bluesmusikken har godt fat i publikum herhjemme, og der er de seneste år bygget et fedt arrangement op om omkring DMA Blues, som vi glæder os til at være en del af, så vi kan hjælpe med at åbne bluesmusikkens univers op for endnu flere publikummer og lyttere herhjemme.

DMA Blues 2021 arrangeres af Tempi, JazzDanmark, ROSA  - Dansk Rock Samråd - og Værket og støttes af Randers Festuge samt Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce