Annonce
Randers Onsdag

Boblberg hjalp Nanna til at finde nye venner via nyt digitalt fællesskab

Nanna Odgaard, der flyttede til Randers i 2017, har fundet nye venner gennem det digitale fællesskab Boblberg. Privatfoto
Nanna Odgaard kendte ikke en sjæl i Randers, da hun flyttede til byen i forbindelse med jobskifte.

Randers: Nanna Odgaard, nu 26 år, flyttede i 2017 til Randers fra Norge for at begynde i et job som sygeplejerske. Hun kendte nærmest ikke en sjæl i byen udover nogle tidligere efterskole-kammerater, som hun ikke længere havde kontakt til.

Derfor ville hun gerne lære andre at kende udover kredsen af kolleger, der for de flestes vedkommende er ældre end hende selv.

Ved et tilfælde faldt Nanna Odgaard over den digitale platform Boblberg, der er oprettet netop med henblik på at skabe kontakt mellem mennesker, og i dag har hun fundet en masse søde piger at snakke med og at være sammen med. De har bl.a. haft arrangeret hyggeaftener med god aftensmad og vin/øl.

Annonce

Perfekt platform

På den digitale platform Boblberg.dk kan man søge nye bekendtskaber, interessefællesskaber og netværk. Boblberg er en socioøkonomisk virksomhed i tæt samarbejde med Røde Kors.

- Jeg tænkte, at det var en helt perfekt platform til at finde nye venskaber, og det skulle vise sig at holde stik, fortæller Nanna Odgaard.

Hun har fået en særlig god veninde gennem Boblberg, som hun har mødtes med en del gange, efter at de fik kontakt.

Boblberg

Boblberg er en digital fællesskabsplatform, som hjælper borgerne med at skabe sociale relationer og fællesskaber. Det er borgere fra hele landet, der opretter opslag i form af bobler, hvor de skriver om interesser og oplevelser, som de kunne tænke sig at dele med andre.

Både mental og fysisk sundhed fremmes og ensomhed bekæmpes, når man gør noget aktivt og meningsfuldt i fællesskab med andre – og det er netop dét, Boblberg handler om.

Boblberg er udviklet i samarbejde med tre kommuner og samarbejder i dag en lang række danske kommuner, blandt andre Randers. Sammen med kommunerne arbejder Boblberg på at højne og fremme et mangfoldigt fritidsliv, som styrker de sociale fællesskaber blandt borgerne i de enkelte kommuner.

Boblberg.dk er en digital platform for sociale fællesskaber og bekæmpelse af ensomhed. Mere end

https://boblberg.dk/

Ydermere har Nanna Odgaard været med til at stable en gruppe for ”ligesindede” piger på benene - altså en gruppe for piger, som også søger nye eller flere veninder i deres hverdag. De har indtil videre haft et par rigtig hyggelige aftener, hvor de har hygget med mad, snak og vin/øl. De har desværre ikke nået at ses så mange gange endnu grundet sorona, men det har været rigtig hyggeligt de gange, de har brugt en aften sammen.

Nanna Odgaard synes, at ideen bag Boblberg er super fed og siger, at det er en god måde at komme i kontakt med andre, som også søger nye venner og veninder. Hun kunne bestemt finde på at benytte Boblberg igen og vil også anbefale det til andre.

Også Randers Kommune samarbejder med Boblberg og anbefaler den som en kanal, hvor man kan knytte nye kontakter. Det gælder ikke alene unge tilflyttere, men alle grupper af borgere, der gerne vil i forbindelse med andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce