Annonce
Randers Onsdag

Bodyman åbner i Randers - og bringer ti nye job til byen

Konceptchef Christina Holm Jensen skal inden længe i gang med at ansætte 10 medarbejdere til den nye butik i Randers. Foto: Bodyman
Til efteråret åbner en 420 kvadratmeter permanent lagersalgsbutik i Paderup. Men først skal der hyres folk til at betjene den nye, randrusianske træningsbutik.

Randers: Når Bodyman til november slår dørene op på Marsvej 30 i Paderup, bliver det ikke til en almindelig butik som dem, firmaet har i Aalborg og Aarhus, men derimod til en stor, permanent lagersalgsbutik - et såkaldt "warehouse".

- Lige nu har vi to detailforretninger og en webshop, og vi har erfaret, at mange af vores kunder har et ønske om at handle stort ind til deres træning. Derfor har vi udviklet et nyt koncept, og åbner inden længe "Bodyman Warehouse" i Randers og Aalborg, fortæller Christina Holm Jensen, der er konceptchef hos Bodyman.

- Det bliver store butikker, hvor det er nemt at komme til med bil og trailer, og hvor alt, man kan bruge til sin træning, kan købes i kæmpestore mængder - og med mængderabat, tilføjer hun.

Annonce

Den permanente lagersalgsbutik i Randers er dermed især tiltænkt dem, der virkelig skal have fyldt bilen med nyt udstyr. Men der er plads til alle, understreger Christina Holm Jensen.

- Vores warehouse er oplagt for dem, der for eksempel mangler 20 kilo proteinpulver eller 10 nye sportstrøjer, men mindre kan også gøre det, og vi har selvfølgelig også plads til de kunder, der bare skal have en enkelt proteinbar og en flaske vand, siger hun.

Hjembyen trak

Ifølge Bodymans direktør, Thomas Fuglsang Pedersen, er det konceptchefens fortjeneste, at firmaet nu åbner et warehouse i lige præcis Randers.

- Ja, det var mig, der argumenterede for Randers, fastslår Christina Holm Jensen med et grin og forklarer:

- Randers er min hjemby. Det er der, jeg kommer fra, og det er selvfølgelig derfor, jeg havde byen i tankerne. Men fordi jeg ofte er i Randers, har jeg også et godt indblik i, hvad der sker i forretningslivet, og jeg tror virkelig, at et Bodyman Warehouse vil udfylde en mangel i det randrusianske forretningsliv. Den eneste ulempe er, at Bodyman ikke er et kendt navn i Randers på samme måde som i Aarhus og Aalborg, men det skal det nok blive, fastslår hun.

Hun fik direktøren med på idéen, og sammen med EDC Erhverv Trio fandt de nogle egnede lokaler på Marsvej. Inden længe overtager de nøglerne, og så begynder indretningen af den nye butik.

Annonce

Ansættelser på vej

Med den nye butik følger også nye job til Randers.

Det er Christina Holm Jensen, der har fået rekrutteringsopgaven, og i første omgang skal hun have ansat 10 medarbejdere til Marsvej 30.


Randers er min hjemby. Det er der, jeg kommer fra, og det er selvfølgelig derfor, jeg havde byen i tankerne. Men fordi jeg ofte er i Randers, har jeg også et godt indblik i, hvad der sker i forretningslivet, og jeg tror virkelig, at et Bodyman Warehouse vil udfylde en mangel i det randrusianske forretningsliv.

Christina Holm Jensen, konceptchef, Bodyman


- Vi kommer til at skulle bruge en masse ansatte til vores warehouse. Både en bestyrer, deltidsansatte og ungarbejdere, siger hun og tilføjer, at jobbene vil blive slået op på Bodymans sociale medier.

Hun understreger, at alle er velkommen til at søge stillingerne - også selv om man ikke har erfaring med salg af træningsgrej.

- Der bliver fuld oplæring, så vi har ikke noget krav om erfaring. Til gengæld er det et krav, at man er smilende, glad og kan levere en god kundeservice.

Selv om lagersalgsbutikken først åbner til november, vil nogle af de nyansatte skulle starte inden da, så de kan hjælpe med at sætte varer op og gøre klar til åbningsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce