Annonce
Randers

Burger Shack genåbner efter brand nummer to: Kvajebajere på menuen

Burger Shacks restaurant manager, Martin Hussmann, ser frem til atter at byde kunderne velkommen i Middelgade, når burgerstedet genåbner fredag 7. februar klokken 11.30. Foto: Frank Pedersen
Snart kan randrusianerne sætte tænderne i burgere i Middelgade igen, når Burger Shack åbner med gode åbningstilbud og gratis "kvajebajere" til de første 500 kunder.
Annonce

Randers: Så er Burger Shack Randers klar til at genåbne efter brand i køkkenet. Og åbningsdagen bliver med prisvindende burgermenuer til 50 kroner hele åbningsweekenden samt en gratis "kvajebajer" af mærket Royal øko til de første 500 kunder.

Åbningsdatoen er fastlagt til at være fredag 7. februar klokken 11.30.

Første brand, der lagde burgerforretningen i dvale i tre måneder i Randers, skete i marts 2019. Så blev butikken bygget op igen, men så gik der kun fire måneder, før brand nummer to hærgede køkkenet i oktober 2019.

Spørgsmålet er så, hvad Burger Shack har gjort, så der ikke opstår brand i køkkenet for tredje gang, når bøfferne flamberes over åben ild:

- Vi har investeret i et topmoderne og dyrt ventilationssystem med automatisk brandslukning, som slukker ilden, hvis uheldet skulle være ude. Det var vigtigt for os, at vi havde gjort alt tænkeligt muligt for at sikre, at en brand ikke kunne opstå igen. Derfor tog det lidt længere tid denne gang at åbne op, siger direktør hos Burger Shack, Christoffer Kjærholm, der tilføjer, at Burger Shack glæder sig helt vildt til igen at servere burgere i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

- Thor er mit hjerteblod

Annonce