Annonce
Randers Onsdag

Byvandring til fordel for Lyserød Lørdag

- Snør skoene og vær med til at samle penge ind til kampen mod brystkræft, lyder opfordringen fra Mette Bræmer-Jensen, citychef i Randers City Forening. Sammen med Museum Østjylland arrangerer cityforeningen støtte-byvandring i forbindelse med Lyserød Lørdag 3. oktober. Foto: Frank Pedersen
Randers City Forening og Museum Østjylland er gået sammen om arrangement til fordel for Støt Brysternes kamp mod brystkræft.
Annonce

Randers: Randers City Forening er gået sammen med Museum Østjylland om et byvandrings-arrangement, der støtter op om Kræftens Bekæmpelses indsamling ved Lyserød Lørdag 3. oktober i forbindelse med det landsdækkende Støt Brysterne, hvor der samles penge ind til fordel for kampen mod brystkræft.

Ved arrangementet vil arkivarerne Tina Knudsen Jensen og Mathilde Storvang fra Randers Stadsarkiv guide deltagerne igennem en historisk rute med fortællinger om byen.

- Så snør skoene og vær med til at samle penge ind til kampen mod brystkræft. Tag din familie, kolleger eller venner med på gåtur i Randers citys smukke gader og hør om byens historie, lyder opfordringen fra Mette Bræmer-Jensen, citychef i Randers City Forening.

Hun tilføjer, at der til alle deltagere er lyserøde goodbags med indhold, der er sponsoreret af cityforeningens medlemsvirksomheder og -butikker.

Annonce

Begrænset deltagertal

Mette Bræmer-Jensen oplyser, at vandreturen tager cirka 30 minutter, og at man for at kunne overholde alle coronaregler i år er nødt til at begrænse deltagerantallet.

For at så mange som muligt alligevel kan deltage, vil der være to afgange: Klokken 10 fra Slotspladsen og klokken 11 fra Helligåndshuset i Houmeden.

For begge afgange gælder det, at der maksimalt er plads til 50 deltagere, som vil blive delt i to hold.

Af samme grund skal billetter købes via to forskellige internetadresser.

Hvis man vil med på turen fra Slotspladsen klokken 10, skal man benytte billetto.dk/e/stot-brysterne-billetter-482006.

Hvis man vil med på turen fra Helligåndshuset klokken 11, skal man benytte billetto.dk/e/stot-brysterne-billetter-482052.

Det er også muligt at købe billetter i Randers City Forenings kontor, Brødregade 25.

Billetindtægterne går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce