Annonce
Randers Onsdag

Café Cetini udvider med ny café i Randers Storcenter

Haci Cetin åbner ny café i Randers Storcenter. Foto: Frank Pedersen
Haci Cetin åbner ny café i Randers Storcenter som supplement til den, han allerede har i Randers midtby.
Annonce

Randers: Indehaver af Café Cetini i Dytmærsken, Haci Cetin, åbner ny café i Randers Storcenter i det lokale ved blå indgang, der hidtil har huset Café Fry.

Han understreger, at der på ingen måde er planer om at lukke caféen i midtbyen. Den nye café i storcentret er derimod et udtryk for et længe næret ønske om at udvide virksomheden.

- Jeg har længe ledt efter egnede lokaler i midtbyen uden at finde det rigtige, så da jeg fik muligheden i Randers Storcenter, syntes jeg, det var en god idé, siger Haci Cetin.

- På den måde er vi nemlig begge steder, både i midtbyen og i storcentret, som man godt kan kalde for en slags by, hvor der er et godt kundeflow. Desuden kommer det jo ikke til at gå ud over os selv her i midtbyen, at vi åbner i storcentret, forklarer han.


Jeg har længe ledt efter egnede lokaler i midtbyen uden at finde det rigtige, så da jeg fik muligheden i Randers Storcenter, syntes jeg, det var en god idé.

Haci Cetin, indehaver af Café Cetini


Caféen i Randers Storcenter får også navnet Café Cetini, og menukortet vil også være det samme som i midtbyen, hvilket vil sige madpandekager med forskelligt fyld, steak, ribs, stjerneskud, sandwich og pastaretter.

Annonce

Åbner efter et par dage

Haci Cetin fortæller, at det er planen, at han skal være i den nye café i begyndelsen, mens hans storebror, Ilhan Cetin, skal styre caféen i midtbyen. På sigt er det meningen at de to brødre skal skiftes til at være i de to caféer.

I forhold til personale bliver det nuværende køkkenpersonale fordelt mellem de to caféer.

- Og så vi er næsten på plads med dem, der skal servere, og vi har i den forbindelse ansat nye som supplement til dem, vi har i forvejen, siger Haci Cetin.

Haci Cetin får overdraget nøglerne i storcentret 1. oktober, og det er planen, at den nye café skal åbne hurtigst muligt.

- Vi skal lige bruge et par dage til indrette os i køkkenet, skifte skilte samt have malet, for lige nu er der meget mørkt i lokalet. Og så er vi klar til at tage imod kunderne, siger Haci Cetin, der tilføjer, at der i den nye café vil være plads til 75 gæster indenfor plus omkring 30 på den udendørs terrasse.

Café Cetini i Randers Storcenter har åbent klokken 10-20 på hverdage og klokken 10-19 lørdag og søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce