Annonce
Randers Onsdag

Café Fry blev månedens butik

Matilde Holm og Sofie Bruun modtager diplomet på vegne af Café Fry, som i juli måned blev kåret som centrets favorit blandt kunderne. Foto: Ranfders Storceneter
Annonce

Randers: I Randers Storcenter ønsker man at involvere kunderne mere og høre, hvad de mener om centret. Derfor har centret lavet en konkurrence for kunderne - og for alle butikkerne i centret. Hver måned fra april og frem til november kåres månedens butik.

Kunderne stemmer på butikkerne og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centrets butikker - og de kan også stemme online på centrets hjemmeside.

Blandt alle dem der stemmer trækkes der hver måned lod om et gavekort på 500 kroner, så det ikke kun er butikkerne, men også kunderne, der kan vinde.

I juli måned blev Cafe Fry kundernes favorit, og blandt begrundelserne var blandt andet god service, lækker mad, et smilende og venligt personale og gode priser - endda med studierabat.

- Cafe Fry er rimelig ny i Randes Storcenter og har under et år på bagen, så det er rigtig dejligt at se, at kunderne har taget rigtig godt imod restauranten, siger Lene Nørgaard, der er marketing- og eventchef i Randers Storcenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce