Annonce
Randers Onsdag

Casa de Tapas åbner i Randers midtby: Spansk tapas i Storegade

Simon Sundgaard Nymann (th.) og kokken Mike Winther åbner 26. marts Casa de Tapas i Storegade 14. Foto: Annelene Petersen
Der er spansk tapas på menukortet, når Casa de Tapas åbner i Storegade 14 26. marts.

Randers: 26. marts åbner Simon Sundgaard Nymann og kokken Mike Winther Randers’ nye tapassted, Casa de Tapas i Storegade 14.

Mike Winther fortæller, at han under coronaen var gået død i, at det var meget af det samme, han kunne få som takeaway i Randers.

- Der manglede noget, der kunne slås med pizzeriaerne, Bones og Jensens, siger han.

Da han mødte Simon Sundgaard Nymann, fandt de ud af, at de havde det på samme måde, og derfor besluttede de sig for at skabe deres eget sted med tapas på menukort.

- Spansk tapas. Den danske tapas med tunmousse og den slags kører vi ikke i, understreger Mike Winther, der udover at være kok også er uddannet slagter.

For de, der ikke er så velbevandrede i, hvad spansk tapas vil sige, fortæller de to indehavere, at det udover den klassiske pølse og skinke består af kolde og lune retter som eksempelvis spansk æggekage, kammuslinger og store rejer, der bliver røget i Casa de Tapas. Dertil kommer lidt sødt som dessert.

- Vi laver alt selv og bruger kun gode kvalitetsråvarer, der er så bæredygtige som muligt, siger Mike Winther.

Annonce

Bestil og hent med det samme

Tidligere har Mike Winther arbejdet et sted i midtbyen, hvor man kunne få tapas ud af huset, og han fortæller, at tapas i og for sig fungerer fint i Randers.

- Det er bare træls, at man skal bestille det dagen før. Det vil vi gerne lave om på. I Casa de Tapas kan man ringe og bestille tapas som takeaway, som når man bestiller en pizza i et pizzeria, siger han.

Simon Sundgaard Nymann tilføjer, at konceptet for Casa de Tapas er, at kunden kan vælge mellem fire boks-størrelser og derefter selv bestemme, hvad der skal i boksen ud af omkring 25 elementer, der er på menukortet.

Annonce

Helt rigtig placering i Storegade

For Simon Sundgaard Nymann og Mike Winther er der ingen tvivl om, at selv om det er lidt tilfældigt, at det blev i Storegade, at de åbner Casa de Tapas, er det den helt rigtige placering for det nye sted med spansk tapas, der får to pizzeriaer som naboer.

- I normale tider - uden corona - er der et godt flow i Storegade. Og selv om her er flere andre caféer og spisesteder, er Casa de Tapas et helt anderledes tilbud, så vi skiller os ud fra de andre, siger Simoin Sundgaard Nymann.

Han tilføjer, at apropos tiden efter corona, er det planen, at der skal være plads til omkring 15 siddende gæster indenfor i Casa de Tapas og 20 udenfor spisestedet.

Der er åbent i Casa de Tapas alle ugens syv dage klokken 11-21.

Udover klassikerne som pølse og skinke består Casa de Tapas' menukort af kolde og lune retter som eksempelvis spansk æggekage, kammuslinger og store rejer, der bliver røget på stedet. Dertil kommer lidt sødt som dessert. "Og vi laver alt selv af gode kvalitetsråvarer", understreger Simon Sundgaard Nymann (th.) og Mike Winther, der lige nu er i gang med at gøre blandt andet køkkenet klar til åbningsdagen 26. marts. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce