Annonce
Randers Onsdag

Cohen-musik i Johanneskirken

Bandet ved "Cohen i kirken" består af (fra højre) Karsten Holm, vokal, guitar, Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor, Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor og Martin Blom, diverse guitarer og kor. PR-foto
Annonce

Randers: Onsdag 15. august spiller Karsten Holm & Cohen-trioen i Johanneskirken i Vorup med den poetiske koncertfortælling "Cohen i kirken".Man kan opleve mange af de udødelige numre, som Cohen skabte. "Cohen i kirken" tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie.

Sangene kittes sammen af Cohen's egne citater og digte. Anekdoter og fortællinger om manden og hans liv, bliver der også plads til.

Musikalsk fokuserer "Cohen i kirken" på at fortolke hans sange og synge og spille dem på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer.

Sangeren Rufus Wainwright har sagt om Leonard Cohen: "Jeg tror virkelig på, at han var den største poet på jorden."

Skuespillerinden Anjelica Huston har beskrevet Cohen som "halv ulv og halv engel".

Leonard Cohen selv har engang sagt: "Hvis jeg vidste, hvor de gode sange kom fra, ville jeg gå der lidt oftere."

Uanset hvor og hvordan, er den, for nylig afdøde, poet, sangskriver blevet en legende. Leonard Cohen skrev utallige gode sange. Mesterværker som Halleluja, Bird On The Wire, So Long Marianne, Everybody Knows og I'm Your Man. Plus alle de andre sange med stærk poesi. Leonard Cohens sange er blevet en del af vores fælles kultur. Der er fri entré.

"Cohen i kirken" består af: Karsten Holm, vokal, guitar. Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor. Martin Blom, diverse guitarer og kor. Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce