Annonce
Randers Onsdag

Coop365 er åbnet på Hadsundvej

Borgmester Torben Hansens (th) arbejdsdag begyndte tidligt fredag, da han klokken 7 var med til at klippe snoren og åbne den nye Coop365 dagligvarebutik på Hadsundvej. Her ses han ved siden af butikschef Christian Friis Frost. Privatfoto
Den nye Coop365 dagligvarebutik er et led i et større forskønnelsesprojekt i Glarbjergvejsområdet.

Randers: For godt seks måneder siden blev den første spade sat i jorden til den nye Coop365 butik, der klokken 7 i morges åbnede på Hadsundvej 83.

Trods det tidlige tidspunkt var der stort fremmøde og festivitas ved åbningen, hvor borgmester Torben Hansen holdt tale, før han sammen med en dreng fra lokalområdet klippede snoren til butikken.

Annonce

Er blevet dobbelt så stor

Coop365 er Coop Danmarks nye butikskoncept, der ligger mellem discountbutikker og kvalitetssupermarkeder.

Den nye butik er bygget på grunden, hvor der tidligere lå en Fakta-butik, som var blevet for utidssvarende og lille. Butikken er således et led i det forskønnelsesprojekt, som udenomsarealerne omkring de almene boliger i Glarbjergvejsområdet har gennemgået i de seneste år.

Den nye Coop365 butik er på 1100 kvadratmeter med et salgsareal på 730 kvadratmeter, hvilket er mere end dobbelt så stort som den gamle Fakta.

Christian Friis Frost er ansat som butikschef i Coop365 på Hadsundvej, hvor der er ansat i alt 25 medarbejdere.

Christian Frost er selv fra Randers og har en lang karriere i forskellige Fakta-butikker på sit cv.

- For en del år siden var jeg souschef i netop Fakta her på Hadsundvej, men jeg har siden været butikschef i en række Fakta-butikker rundt om i landet, fortæller han.

Christian Friis Frost er ansat som butikschef i den nye Coop365 dagligvarebutik på Hadsundvej 83. Butiksarealet er på 730 kvadratmeter, hvilket er mere end dobbelt så stort som i den gamle Fakta-butik, der tidligere lå på grunden. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce