Annonce
Randers Onsdag

Cykelkampagne skal få flere til at cykle om vinteren

Holdkaptajn Jette Skølstrup og Jacob Würtz fra Regionshospitalet Randers er to af de i alt 10 aktive ansatte på afdelingen for Blodprøver og Biokemi. Pressefoto
Seje ansatte fra Regionshospitslet Randers har tilmeldt sig en ny landsdækkende kampagne "Vintercyklingsugen", der skal få flere mennesker til at vælge cyklen til jobbet trods kulde, sne og blæst. Kampagnen henvender sig også til ansatte, der arbejder hjemmefra.
Annonce

RANDERS: Vintercyklingsugen ruller den sidste uge i januar og er arrangeret af Cyklistforbundet i Danmark. Ti ansatte fra Regionshospitalet Randers, der arbejder i afdelingen for Blodprøver og Biokemi, har tilmeldt sig kampagnen:

- Det er dejligt at blive blæst igennem på cyklen til og fra arbejde hele året rundt. Også i vinterkulden. Det handler bare om at have det rigtige udstyr, så man kan holde varmen, og så cykle fornuftigt, siger Jette Skølstrup, der er holdkaptajn for sine kollegaer.


Cykelkampagnerne giver et ekstra boost til fællesskabet på afdelingen. Specielt I disse coronatider trænger vi til at få motion og have sjove oplevelser sammen, så derfor glæder vi os til kampagnen, siger Jette Skølstrup.

Jette Skølstrup


Cykelholdet fra Regionshospitalet Randers plejer også at deltage i den årlige motionskampagne Vi cykler til arbejde, der ruller i maj måned:

Annonce

Styrker fællesskabet

- Cykelkampagnerne giver et ekstra boost til fællesskabet på afdelingen. Specielt I disse coronatider trænger vi til at få motion og have sjove oplevelser sammen, så derfor glæder vi os til kampagnen, siger Jette Skølstrup.

Selvom man arbejder hjemme, kan arbejdspladserne sagtens deltage i Vintercyklingsugen. Alle cykelture gælder. Både indkøbsturene, og når man henter børn i daginstitution:

- Vi opfordrer alle arbejdspladser til at deltage i Vintercyklingsugen. En frisk cykeltur i løbet af dagen giver masser af energi og overskud. Særligt, når man arbejder hjemmefra, er det rart med et påskud for at komme ud, siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Det er gratis at deltage i Vintercyklingsugen 25.-31. oktober 2021. Man skal blot samle 2-16 kollegaer til et cykelhold.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce