Annonce
Randers Onsdag

Damkjær Sko vil gerne blive i Randers

Damkjær Sko har en fin placering i Brødregade 5. Men der er for dyrt, siger medindehaver Brian Damkjær, som derfor er på jagt efter andre og billigere lokaler centralt i Randers. Foto: Frank Pedersen
Butikskæden har indledt ophørsudsalg i sin butik i Brødregade, men håber at finde nye lokaler i Randers til en lavere husleje.
Annonce

Randers: Damkjær Sko i Brødregade 5, Randers, har indledt ophørsudsalg.

Ikke fordi det går dårligt for butikken, men fordi huslejen er for høj, forklarer Brian Damkjær, der driver butikskæden Damkjær Sko sammen med sin kone, Majka Damkjær. De udgør tredje generation i et vestjysk butiks-dynasti.

- Vi vil skam gerne blive i Randers. Vi er helt sikkert glade for byen. Men vi synes, at huslejen er for høj.Vi boet i Brødregade i fem år, men lejeniveauet er for højt i forhold til, hvor godt det er, oplyser Brian Damkjær.

Damkjær, der åbnede butikken i Brødregade for fem år siden, har forsøgt at forhandle huslejen med udlejer, men det har ikke været muligt at nå til enighed.

Placeringen i Brødregade er, hvad Brian Damkjær selv kalder en A-placering - en af byens bedste. Men butiksindretningen er ikke optimal. Derfor har Damkjær-kæden indledt jagten på andre lokaler.

- Vi har også set på nogle lokaler, men vi har ikke fundet det helt rigtige endnu, tilføjer han.

Der er ikke sat nogen slutdato på ophørsudsalget.

- Vi har et stort varelager, forklarer Brian Damkjær. - Og så skal vi have fundet ud af med udlejer, hvor meget der skal males og gøres i stand efter os.

Damkjær Sko omfatter udover Randers også butikker i Holstebro, Struer, Thisted og Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce