Annonce
Randers Onsdag

Danmarks næstbedste Jysk-butik ligger i Randers

Der var gaver, diplomer, medaljer og champagne i glassene til de ansatte i Jysk på Marsvej 35, da butikken i fredags blev kåret til Danmarks næstbedste Jysk-butik. Foto: Frank Pedersen
Hvert år kåres de bedste indenfor Jysk-kædens 108 butikker i Danmark målt på forskellige parametre som eksempelvis vækst i omsætning, kundeoplevelse og trivsel blandt medarbejderne. I år blev Jysk på Marsvej kåret som en flot nummer to.
Annonce

Randers: Fredag formiddag i sidste uge rullede en særlig mini-bus ind på parkeringspladsen foran Jysk Randers Syd på Marsvej.

Blandt bussens passagerer var Jysk Danmarks landechef, Bo Viktor Andersen, som var taget til Randers for at overraske butikkens ansatte med beskeden om, at Jysk Randers Syd er den næstbedste blandt samtlige 108 Jysk-butikker i Danmark, kun overgået af butikken i Grenå.

Bo Viktor Andersen fortæller, at ti gange om året bliver alle landets afdelinger af Jysk målt på, hvordan de klarer sig i forhold til hinanden og en gang om året kåres de bedst placerede.

- Ud over vækst i omsætning bliver hver butik også målt på, hvordan standarden er i forhold til kundernes oplevelse, hvordan varerne præsenterer sig og om de er på hylderne samt ikke mindst medarbejdernes trivsel, siger Bo Viktor Andersen.

Han tilføjer, at alle butikker kan følge med i, hvordan de ligger i forhold til de øvrige ved årets syv første målinger, men at de tre sidste er hemmelige, så der er spænding op til kåringen, der plejere at ske i forbindelse med kædens store årssammenkomst.

- Den måtte vi aflyse på grund af coronaen, derfor gør vi det i år ved at besøge de bedst placerede butikker, siger Bo Viktor Andersen, der udover lykønskninger havde diplomer, medaljer, gaver, kransekage og champagne til de ansatte med i bussen.

Annonce

I top med team-ånd

Butikschef i Jysk Randers Syd, Mette Borst Sørensen, fortæller, at hun på nær de sidste tre målinger havde kunnet følge med i, at butikken på Marsvej lå godt til i konkurrencen til at ende med en topplacering i år.

Jysk Danmarks landechef, Bo Viktor Andersen, stod i spidsen, da Jysk på Marsvej 35 i fredags blev kåret til landets næstbedste Jysk-butik. Her er han sammen med butikschef Mette Borst Sørensen. Foto: Frank Pedersen

- Jeg havde spejdet efter en førsteplads, så jeg er lidt skuffet, siger Mette Borst Sørensen med et stort smil.

- Nej, jeg er meget stolt over, at vi er blevet nummer to. Vi er en af de største Jysk-butikker i Danmark og med en stor butik, kræver det en stor indsats fra medarbejderne, at den hele tiden er trimmet og indbydende for kunderne, fortsætter hun.

Mette Borst Sørensen startede selv indenfor Jysk som elev for 18 år siden. Hun havde været butikschef for flere Jysk-afdelinger, inden hun kom til Randers Syd for fem år siden og hun er ikke i tvivl om, hvad der er kendetegnet for netop denne butik.

- Udover at vi altid er meget på for at give kunderne en god service, der hver dag er i top, har vi her en helt særlig team-ånd. Alle ansatte er lige og sammen jagter vi de fælles mål, vi sætter os, siger hun.

- Det er blandt andet den team-ånd, der nu har bragt os helt i top blandt landets Jysk-butikker og når coronaen forhåbentlig snart er ovre, skal vi fejre det med en kæmpe fest for de ansatte, siger Mette Borst Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Et møde mellem himmel og jord

Randers Onsdag

Antennen er alfa og omega

Randers Onsdag

I Modeljernbaneklubben Gudenå er det meget vigtigt, at modellerne bliver så tro mod originalerne som muligt, bare mindre: Bygger en tro model af tog-verden i skala 1:87

Annonce