Annonce
Randers

Dansk Fitness fylder rundt: 10 år med god stemning, træning og fællesskab

Ejeren Niels Rasmussen fejrede lørdag ti års jubilæum i Dansk Fitness i Jernbanegade i Randers. Foto: Jakob Lerche
Hos Dansk Fitness er hyggen i højsædet. Man siger dav og farvel til hinanden, man hjælper hinanden, og man bliver set, lyder det fra et af de faste medlemmer, der træner i Jernbanegade hver eneste dag. Lørdag blev de ti trænings-år fejret med foredrag, træning og kaffe og kage.
Annonce

Randers: 10 år er der gået i Jernbanegade 12A for Dansk Fitness, og det blev fejret med foredrag og med mulighed for prøve nyt af med at hoppe rundt i tilbuddene en halv time af gangen med instruktør på i lørdags. Nå, ja, og med kaffe og kage, som så bare skal trænes væk en anden dag.

Niels Rasmussen, der sammen med sin kone Ania ejer det tre etagers store fitnesscenter, kom på overarbejde med at trykke hænder og sige tak, når medlemmer, venner af huset og samarbejdspartnere kom forbi og sagde tillykke med de første ti år.

- Det er gået så hurtigt. Årene er bare smuttet, siger Niels Rasmussen, der mener, at centret adskiller sig fra andre ved at der er en ualmindelig god stemning i huset, som med sine snart 100 år er kendt af mange randrusianere.

- Folk har det godt sammen her. Der kom en dame fornyligt og meldte sig ind, og da hun havde været her en halv time, kom hun hen og sagde, at der var en rigtig god stemning her, og det er også det, vi hele tiden hører, siger center-ejeren, som gør sig umage med hele tiden at holde udstyr og grej opdateret i det næsten 2000 kvadratmeter store center.

Således er der lige kommet 34 splinternye spinningcykler for eksempel.

- Det er nødvendigt, at vi løbende skifter udstyret ud, siger Niels Rasmussen, som af konkurrencemæssige hensyn ikke vil ud med, hvor mange medlemmer, der benytter sig af Dansk Fitness, men kun vil sige, at det er på den gode side af 1000 medlemmer.

En af de tilfredse stamkunder i Dansk Fitness er Mette Nielsen, der kommer hver dag og træner to timer om morgenen. Foto: Jakob Lerche
Annonce

75 kilo muskler

En af "stamkunderne" er 46-årige Mette Nielsen, Randers, der de seneste fire år har trænet sig til en formidabel form, og hun gør det ved hjælp af en personlig træner, Morten Nielsen.

- Jeg gør det for at være den bedste udgave af mig selv. Jeg elsker det simpelthen, det er den bedste start på dagen, når jeg har trænet to timer her i centret, siger hun.

Hun træner hver eneste dag og er da også et imponerende syn med 75 kilo muskler fordelt på sine 174 centimeter.

- Jeg begyndte egentlig med at løbe OCR-løb (Obstacle Course Racing, red.), sådan nogle forhindringsløb, som for eksempel Harbour Callenge-løbet her i Randers. Men jeg blev træt af det, fordi løbene nu er fyldt med en masse hausfraus, der vil realisere sig selv. Så kan man godt nok stille op i elitegruppe, men det lægger også meget pres på én. Så begyndte jeg med styrketræning, i stedet for, siger Mette Nielsen.

Hun er vild med atmosfæren i centret.

- Folk er gode ved hinanden her. Man siger dav og farvel, man hjælper hinanden og man bliver set her, siger hun.

Annonce

Løberes første dag

Løbeklubben Vi løber i Randers, eller i daglig tale VLIR, havde helt tilfældigt start på løbeskole samme lørdag, som Dansk Fitness fejrede sine ti første leveår, og klubbens medlemmer dannede et orange bølgende "hav" ude i gården foran fitnesscentret.

- Men vi er med til at fejre dem også, vi holder jo til her, siger Lone Fogsgaard Rasmussen og Morten Brendholdt, der er tovholdere på den store klub, som tæller over 300 aktive motionister.

Hele 128 havde meldt sig til som nye løbere lørdag, og hvis man tror, at mange springer fra igen, fordi løbestarten er et led i et nytårsforsæt, der ikke kan holdes, så må man tro om igen.

- Sidste år begyndte der 108 på løbeskolen, og 80 af dem løber her endnu, siger Lone Fogsgaard Rasmussen.

De nye løbere blev klappet i "mål" af de "gamle" løbere ved fitnesscentret, hvor der i dagens anledning var dækket op udenfor til løberne med kaffe og kage og øl og vand.

Løbeværterne fra løbeklubben Vi Løber i Randers holder også til i centreret hos Dansk Fitness. De to tovholdere, Lone Fogsgaard Rasmussen og Morten Brendholdt, ses forrest. Foto: Jakob Lerche
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce