Annonce
Randers Onsdag

Delikatessehuset har åbnet butik i Kristrup

Ansatte i Delikatessehuset og leverandører stod klar til at tage imod gæsterne ved butiksåbningen i fredags. Privatfoto
Der var smagsprøver i lange baner, da Delikatessehuset i fredags markerede åbningen af den fysiske butik i Kristrup.

Randers: Danmarks førende leverandører i delikatessebranchen var i fredags mødt op i Kristrup for at støtte den lokale webshop Delikatessehuset ved deres butiksåbning.

Parkeringspladsen var i dagens anledning forvandlet til en markedsplads, hvor de 15 forskellige leverandører stod under telte med boder med smagsprøver, der blev uddelt til de mange der var mødt frem.

- De kendte brands som for eksempel Summerbird, Lakrids by Bülow, Wally & Whiz – ja, alle vores leverandører har hver og én været et trækplaster i forhold til de mange besøgende” siger Diana Thaagaard, der er indehaver af Delikatessehuset.

Annonce

Og interessen for den nye butik i Kristrup var da også nem at spore på det flotte fremmøde. Allerede en time inden åbningen måtte Delikatessehusets ansatte afspærre området på parkeringspladsen, fordi folk stod i kø for at komme ind.

Flødebolletårn blev tømt på tre timer

Der blev snakket, kigget, smagt og handlet flittigt blandt de fremmødte randrusianere. Både virksomheder, faste kunder og lokale var at finde i flokken af besøgende.

- Jeg har ikke et præcist tal, men ud fra antallet af uddelte smagsprøver, anslår vi at der har været mellem 400-500 besøgende forbi i løbet af de tre timer. Der var selvfølgelig en pæn flok på åbningstidspunktet klokken 14, hvor vores 50 kuponer til goodiebags blev uddelt på blot 2 minutter, og derefter kom der en jævn strøm af besøgende helt frem til slut, fortæller en tilfreds Diana Thaagaard.

Summerbird Organics flødebolletårn blev rippet på tre timer. Privatfoto

Ét af de helt populære besøgsmål på åbningen var det imponerende flødebolletårn fra Summerbird Organic, der var fyldt op med 400 flødeboller ved start.

- Der var kun ganske få tilbage, da vi lukkede ned, og med alle de æsker flødeboller vi solgte på dagen, tør jeg godt garantere, at der kommer til at stå flødeboller som en fast del af sortimentet i butikken fremover, lover Diana Thaagaard.

Annonce

Opdelt i farver

Diana Thaagaard har hele tiden haft det som sin mission, at den fysiske butik skulle være en afspejling af webshoppen. Derfor er gavekurve også en helt essentiel kerne i den nye butik, der bugner af gaver i alle prisklasser. Og som noget lidt usædvanligt har hun valgt at indrette butikken efter farver, og ikke opdelt efter leverandører, som man typisk ser det.

Mange nysgerrige og lækkersultne randrusianere kiggede forbi i fredags, da Delikatessehuset åbnede fysisk butik i Kristrup. Privatfoto

- Jeg kommer aldrig til at have en butik, hvor alting står stringent opstillet – dét er de gode til i TaxFree-butikkerne i lufthavnene, men det kommer jeg ikke til at arbejde i. For mig er det vigtigt, at folk bliver indbudt i et farverigt univers af spændende smagsoplevelser, og dét synes jeg faktisk vi er lykkedes ret godt med,” siger Diana Thaagaard.

Annonce

To flytninger på tre år

Webshoppen Delikatessehuset.dk, har siden opstarten i 2018 haft stor fremgang, hvilket har medført to flytninger på kun tre år. Seneste flytning skete i sommers, hvor virksomheden flyttede fra industrikvarteret i Randers Syd til Kristrup, hvor Delikatessehuset nu har til huse i en 650 kvadratmeter stor bygning lige ved siden af Rema1000.

- Nogle gange må jeg knibe mig selv i armen, når jeg tænker på hvor meget der er sket på så kort tid. Det er kun 14 måneder siden, jeg ansatte min første medarbejder, og i dag er vi 12, der har vores daglige gang i Delikatessehuset. Og nu har vi så også åbnet en butik,” siger Diana Thaagard.

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Butiksejer udfordret af stilladskaos uden slutdato: Men det er ikke let at styre tiden, når Brødregades gamle skæve dame skal være fin

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Nu er der mere plads, hylder på tværs og alt fra sushitilbehør til glutenfri varer: Karina glæder sig til at lukke kunderne ind

Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Overrasket direktør skal igen på jagt efter købmand til Øster Bjerregrav: Ny ejer af isbod har ikke tid til at lægge 80 timer i landsbyen

Randers Onsdag

Tag børnene med på kunstrute i Randers midtby

Randers Onsdag

79 nye lejligheder bliver fyldt med mennesker på en måned: Men man skal ikke længere stå på venteliste i årevis

Randers Onsdag

Meld Paderupmanden til politiet: Uinviterede besøg, dørhåndtagsafprøvning, vindueskiggeri, hvad som helst, vi vil vide alt

Randers Onsdag

Er julen kommet ekstra tidligt i år? Torben undrer sig over, at julelyset er tændt i Kirkegades træer

Randers Onsdag

Tag en mundfuld af naturens spisekammer

Randers Onsdag

”The Boss”-hits på Underværket

Randers Onsdag

Kø ud i rundkørslen begyndte klokken 11.00: Parkeringsplads presset af respons på jubilæumstilbud

Randers Onsdag

Bageren bruger selv Too Good To Go

Randers Onsdag

Nu er Føtex med i populær madspilds-app

Randers Onsdag

Poser med brunch er populære hos Macale

Randers Onsdag

Randers har succes med at spise sig fra madspild

Randers Onsdag

Delikatessehuset har åbnet butik i Kristrup

Randers Onsdag

Vild-med-dans-dommers danseskole i nye lokaler - og de bliver ikke svære at finde

Randers Onsdag

Lørdag står i øllets tegn, når Randers City fejrer ’Øllets Dag’

Randers Onsdag

Street Food serverer ikke længere Danmarks bedste burger - men fat mod: Den flytter over i den gamle grillbar

Randers Onsdag

Bede ved rundkørsel i Langå skal redde insekter

Randers Onsdag

Frøbomber blev smidt i Vestparken

Randers Onsdag

Elektrikerjobbet er skrottet for at være fuldtids hypnoterapeut: Ole satser det hele for at kunne hjælpe andre videre

Randers Onsdag

Vil bruge ’Målet er sundhed’ som løftestang

Randers Onsdag

Randers FC Fonden hjælper skolebørn til bedre sundhed og ernæring

Annonce