Annonce
Randers Onsdag

Den Skandinaviske Designhøjskole er indstillet til kommunikationspris

Den Skandinaviske Designhøjskole er indstillet for sin Instagram-kommunikation, fordi den skildrer hverdagen på skolen i øjenhøjde og har rødder i designhøjskolens værdier: Dristighed, sanselighed og innovation. PR-foto

Randers: Den Skandinaviske Designhøjskole er indstillet til Severin-prisen for et professionelt, autentisk og værdibåret udtryk på Instagram. Prisen uddeles hvert år til en fri skole, der er dygtig til at kommunikere værdier og holdninger på digitale kanaler. Prisen uddeles i år af Friskolernes formand, Peter Bendix Pedersen, medieforsker Stine Liv Johansen og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard.

Den Skandinaviske Designhøjskole er indstillet for sin Instagram-kommunikation, fordi den skildrer hverdagen på skolen i øjenhøjde og med blik for skolens værdier. Det er tidligere elev og nuværende gæsteunderviser, Mia Bjergegaard, der har indstillet skolen:

- Vi får et indblik i hverdagen på højskolen gennem billeder og videoer på Instagram, som ofte sætter eleverne og deres oplevelser i fokus. På Den Skandinaviske Designhøjskoles Instagram er der fokus på at formidle undervisningen i øjenhøjde, der har rødder i højskolens værdier: Dristighed, sanselighed og innovation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kendt brødregade-butik er flyttet: De 25 meter gør en verden til forskel

Randers Onsdag

Populær børnetøjsforretning lukker i Randers: Nu vil ejeren satse alt på netbutikken

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce