Annonce
Randers Onsdag

600 kvadratmeter med to hjul: Design Cykler åbner 6. maj

6. maj åbner Design Cykler på Marsvej 19B. "Randers er interessant, fordi vi mener, at Randers mangler en god cykelbutik med et godt udvalg", siger Kristian Lauridsen, medejer af Design Cykler. PR-foto
600 kvadratmeter på Marsvej danner ramme om den nye cykelbutik i Randers.

Randers: 5. maj åbner Design Cykler en afdeling i Randers på adressen Marsvej 19B i lokaler, der tidligere har huset Pet World.

På landsplan er butikken den niende afdeling af Design Cykler og medejer Kristian Lauridsen fortæller, at man i en del år har ledt efter de helt rigtige lokaler at åbne i i Randers.

- Randers er interessant, fordi vi mener, at Randers mangler en god cykelbutik med et godt udvalg. Og med de små 600 kvadratmeter på Marsvej får vi mulighed for at lave en butik med et flot udstillingslokale, hvor man kan komme hele vejen rundt om cyklerne. Desuden ligger en af vores hovedleverandører, HF Christiansen, i Randers, hvilket gør byen til et naturligt sted at være for os, siger han.

Annonce

At valget er faldet på at åbne i Paderup fremfor eksempelvis i Randers midtby, skyldes ikke kun de mange kvadratmeter.

- En moderne cykelbutik skal ikke ligge i en midtby. Den skal ligge, hvor der udover at være mange kunder i forvejen også er let at parkere, så det er muligt at komme kørende fra hele oplandet, siger Kristian Lauridsen.

Det er særligt et stort udvalg indenfor el-cykler og rådgivning om el-cykler, at Design Cykler i Randers vil specialisere sig i. Dertil kommer det, Kristian Lauridsen betegner som cykler til hele familien samt cykler og mountainbike-cykler henvendt til motionister.

- Selv om vi selvfølgelig også har high-end cykler, er det ikke det, vi er specialister i, siger han.

Bringer cyklen til døren

For et par måneder siden fusionerede Design Cykler med den online baserede Cykepartner.dk, hvilket betyder, at man kan bestille cykler og andet cykeludstyr på internettet og afhente varerne i Randers-butikken.

- Man kan også komme ind til os og vælge den cykel, man gerne vil have og efterfølgende få den bragt hjem til gadedøren med en fragtmand, siger Kristian Lauridsen.

Udover at sælge nye cykler vil det i Design Cykler også være muligt at få repareret og serviceret cykler i butikkens eget værksted, der er bemandet med to mekanikere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce