Annonce
Randers Onsdag

Det fede liv fejrer fødselsdag

Patricia Højbo til venstre, da hun var 20 år, og som knap 40-årig og 33 kilo lettere til højre. Pr-foto

Iværksættervirksomheden "Det fede liv" med base i Randers bliver et år og fejrer succesen med event for alle i Arena Randers på lørdag.

Annonce

Randers: Kursusvirksomheden "Det fede liv" startede som en blog skrevet af Patricia Højbo i august 2017, og siden er det gået stærkt. På bare et år er Randers blevet udvidet til også at have intro-møder og fysiske forløb i København, Aalborg, Odense, Kolding og snart Skive/Viborg og Horsens.

Fødselsdagen fejres med et event i Arena Randers lørdag 6. oktober og er for alle, både tidligere og nuværende kursister og nysgerrige, der gerne vil høre om "Det fede liv".

Dagen vil være fyldt med overraskelser, smagsprøver, gaver, præmier og foredrag, hvor man blandt andet kan høre Patricia Højbo fortælle om "Det fede liv" og skabelsen af virksomheden, møde Allan, der er type 1-diabetiker, men i dag er insulinfri, og møde tre kvinder, der har opnået et stort vægttab på tilsammen lige knap 100 kilo. Derudover kan man også møde Signe Ruby fra "Transform Your Life" og høre om spisemønstre og vægttabsblokeringer.

Annonce

Fra fed til fit

Tusindvis af kursister har på den ene eller anden måde været igennem et online eller fysisk forløb af forskellig varighed og med forskelligt indhold. Patricia Højbo har blandt andet arbejdet sammen med psykolog Mette Holm og arbejder i dag også med specialforløb sammen med Signe Ruby fra "Transform Your Life".

Grundkernen for alle kortere forløb er at bruge mad som medicin og at skabe balance i hormonerne. For de længere forløb "Din fede forvandling" og "Seks fede måneder" er der koblet en del psykologi på - blandt andet om emner som spisemønstre og vægttabsblokeringer. Her arbejdes der ikke med en kur, men en gennemgribende helhedsløsning med fokus på den enkelte persons udfordringer og ønsker. Gennem tilpasning af kost og kosttilskud at nære krop og sind og give den det, den har brug for.

Patricia Højbos hjerte ligger i at hjælpe så mange som muligt til et bedre og kvalitetsfyldt liv. Med baggrund i egen historie med diabetes 2, tab af nær familie, fibromyalgi, stofskifteproblemer og mere af samme slags, der følger med en krop og et sind i sorg og stress, øser hun nu ud af sine erfaringer.

Med en livsvilje og en stor støtte fra familien begav Patricia Højbo sig ud på en rejse for næsten 20 år siden, som hun intet kendte til. Hun vidste, at det, hun indtil da havde lært, ikke havde hjulpet hende - desværre tværtimod.

Da vægten rundede 89,7 kilo sagde hun derfor stop og gik i gang med at lede efter videnskabelige resultater på en anden og naturlig tilgang til og måde til balancering og helbredelse.

I dag står Patricia Højbo som snart 40-årig som en kvinde med power, fyldt med en stabil og vedvarende energi og et drive så stort om at få budskabet ud til den danske befolkning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

- Thor er mit hjerteblod

Annonce