Annonce
Randers Onsdag

Donut Shoppen rykker op ad gaden

Deshman Dallas (t. v.) og Nikilan Thisaiananthan rykker fra lørdag deres fælles projekt Donut Shoppen op ad gaden til Brødregade 15. Arkivfoto: Anne Myrup Frost
Forretningen har nu fundet permanente lokaler i Brødregade.
Annonce

Randers: Donut Shoppen, der åbnede i midlertidige lokaler i Randers 1. august, har nu fundet et permanent sted at være. Med virkning fra lørdag 26. september rykker butikken ind i ejendommen Brødregade 15.

Bag butikken står vennerne Nikilan Thisaiananthan og Deshman Dallas, der i forvejen driver en tilsvarende forretning i Aalborg.

Mens Nikilan Thisaiananthan er født og opvokset i Randers, kom Deshman Dallas først til byen fra Sri Lanka i 2009. Før deres donut-eventyr var Nikilan Thisaiananthan sælger hos forskellige telefonudbydere, mens Deshman Dallas i en periode havde sit eget vognmandsfirma.


Vi har fået en fantastisk støtte her i byen.

Nikilan Thisaiananthan


- Vi er blevet taget rigtigt godt imod her i Randers. Vi har fået en fantastisk støtte her i byen. Det er vi utroligt glade for, og det er jo også derfor, at vi gerne vil blive i byen, fortæller Nikilan Thisaiananthan.

Forretningen vil især blive baseret på takeaway.

- Men der kommer også senere hen også borde og stole, så man kan sidde her, men der er ikke så meget plads, så det er er mest takeaway, fortæller Nikilan Thisaiananthan.

Han fremhæver, at Donut Shoppen har noget særligt at tilbyde, fordi butikken hver dag får leveret friske donuts til de to afdelinger, hvor donuttene så bliver pyntet med mindst ti forskellige typer slik, glasur og chokolade. To af pynttyperne bliver så ændret hver uge, så der altid er noget frisk at komme efter.

Selve donut-idéen kommer fra deres rejser til udlandet, hvor fænomenet med det slikpyntede, friturestegte dejringe har været kendt længe.

Nikilan Thisaiananthan og Deshman Dallas håber med tiden at kunne sprede deres butikker ud i hele landet.

- Men vi skal lige have helt styr på Randers, og så ser vi fremad, tilføjer Nikilan Thisaiananthan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce