Annonce
Randers Onsdag

Dorthe Kollo tilbage i Dansk Slager Parade

En række kendte koryfæer fra dansktop-scenne, blandt andre Dorthe Kollo og Dario Campeotto, vil være på scenen i Pakhuset i Randers 20. februar næste år. Pressefoto
Optræder i Pakhuset 20. februar sammen med blandt andre 80-årige Dario Campeotto.
Annonce

Randers: Dansk Slager Parade årgang 2020 er klar med hele to ikoner på plakaten.

Det ene er 80-årige Dario Campeotto, der blev verdensberømt i hele Danmark, da han i 1961 væltede Fredericia Teater ved at indtage en suveræn førstelads med ”Angelique”. Desuden kan publikum kan glæde sig til, at Dorthe Kollo vender tilbage til scenen i Dansk Slager Parade efter en pause på hele 13 år.

Havde det ikke været for grandprix'et i Berlin i 1968, så havde vi aldrig oplevet Dorthe Kollos beretning om Peter fra Skanderborg, for så havde Thøger Olesen ikke haft ”Wärst du doch im Düsseldorf geblieben” som oplæg til ”Gid du var i Skanderborg”, og ”En sød student fra Holstebro” havde nok heller ikke set projektørlyset på de store scener i mere end et halvt århundrede.

Desuden består teamet af Lise Haavik, der giver publikum et genhør med nogle af de store grandprixhits, Anders Tind – forsanger i popgruppen ”Fenders” – der stadig er ”Vild med eventyr”, og Anna Novik, som via tv har fundet vej ind i de danske stuer.

I de 23 år, paraden i løbet af en god måneds tid har besøgt en snes byer fordelt over hele landet, er dette nok et af de mest spændende shows, som koncertarrangør Stig Ulrichsen har sammensat.

Kunstnerne optræder selvfølgelig med deres egne store hits, men de synger også sammen i forskellige kombinationer, og det er dette, der gør Dansk Slager Parade til det hent unikke show, som det er.

Det har i mange år været Klaus & Servants, der udover at fyre nogle af deres egne hits af bakker alle solisterne op – og det er en tradition, der ikke er lavet om på.

Billetter kan købes på www.pakhuset.net.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce