Annonce
Randers Onsdag

Efter fusion med fynske Centrovice bliver LMO til Velas

fra venstre mod højre: Adm. direktør i det tidligere LMO Jan Winther, bestyrelsesformand for LMO Nis Kristian Hjort, næstformand i LMO Henrik Nielsen, næstformand i Centrovice Lars Iversen og bestyrelsesformand for Centrovice Torben Lyngsøe Povlsen. PR-foto
De to virksomheder, LMO med base i Viborg og fynske Centrovice tæller godt 600 medarbejdere og har en årlig omsætning på knap 400 millioner kroner.
Annonce

Randers: Efter fusion mellem de to rådgivningsvirksomheder inden for landbrugssektoren, LMO med base i Viborg og fynske Centrovice, vil den nye virksomhed nu blive kendt som Velas, lyder det i en pressemedddelelse.

LMO dækker blandt andet også Randersområdet.

Velas er navnet på den nye virksomhed, der er skabt i halen på en storstilet fusion mellem to af landbrugsbranchens helt store rådgivningsvirksomheder.

Da de to virksomheder, LMO med base i Viborg og fynske Centrovice, tilbage i november fusionerede, var det et vilkår, at den nye virksomhed, der tæller godt 600 medarbejdere og en årlig omsætning på knap 400 millioner kroner, skulle have et nyt navn. Og det er nu en realitet, efter at en enstemmig bestyrelse har stemt for det nye navn, fortæller bestyrelsesformand for Velas, Nis Kristian Hjort.

Annonce

Den nye identitet

- Vi er stolte over, at både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere fremover vil kende os som Velas. At nå hertil, hvor vi kan præsentere både et nyt navn og en ny identitet, har været en lang og omfattende proces, hvor både medarbejdere og et eksternt bureau har været med til at finde frem til den identitet, vi skal have fremadrettet. Det glæder jeg mig meget over, siger Nis Kristian Hjort.

Navnet Velas er inspireret af stjernebilledet Vela, der er kendt som Sejlet, og som symboliser fremdrift. Logoet er en stjerne med fire klare takker, og den skal symbolisere Velas’ rolle som en ledestjerne på himlen, der viser vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce