Annonce
Randers Onsdag

Efter mere end 20 år i Søndergade: Bone's flytter i splinternyt

Restaurant Bone's flytter fra Søndergade 1 i Randers efter mere end 20 år på adressen. Den nye restaurant i to etager bygges ved siden af Bauhaus på  Juventusvej i Paderup. Foto: Annelene Petersen
Enten skulle familierestauranten i Søndergade 1 opgraderes for flere millioner, eller også skulle den flytte i nyt. Det blev det sidste, som direktør Jan Vinther Laursen valgte. Han håber, at de 54 ansatte flytter med og skal desuden bruge 10-20 flere ansatte på den nye adresse.
Annonce

Paderup: Efter mere end 20 år i Søndergade 1 i Randers flytter Restaurant Bone's til Juventusvej, hvor der er ved at blive opført en ny restaurant i to plan. Her skal Bone's ligge ved siden af Bauhaus og lokke de mange, mange tusinde kunder, der hver uge besøger Randers Storcenter og de mange andre butikker og forretninger, som ligger i området.

Direktør i Bone's-kæden, Jan Vinther Laursen, fortæller, at efter, at Bone's nu har ligget i Søndergade siden sidst i 1990'erne, stod ledelsen overfor et valg:

- Vi har været rigtig glade for at bo i Søndergade og i Randers, men stedet var for længst kommet på listen over "jeg-trænger-til-at blive-renoveret". Enten skulle vi putte et antal millioner i at opgradere restauranten til en 2021-version, for der er nogle krav, vi skal overholde, eller også skulle vi flytte i noget nyt. Og uanset hvad, så må man bare sige, at alting står en smule mere skarpt, når man flytter ind i helt nye lokaler, siger Jan Vinther Laursen, der tilføjer, at det også har spillet ind, at der ikke er gode parkeringsforhold i Søndergade.

Annonce

Flytter til shopping-områder

Så valget faldt på at flytte i nyt, og her kommer Hanssen Ejendomme fra Vejle ind i billedet:

- Vi har tidligere arbejdet sammen med Hanssen Ejendomme, så det er sådan set min skyld, at de nu kommer til Randers, for at bygge til os. Dem er vi meget glade for, de er ordentlige udlejere, som har styr på det, siger Jan Vinther Laursen. Han fortæller, at udover, at lokalerne i Randers trængte til mere end en kærlig hånd, så synes han også, placeringen og byen har ændret udtryk. Det er, som om tiden er løbet lidt fra at have en familierestaurant for enden af en gå-i-byen-gade, hvor der er et heftigt natteliv.


Vi har været rigtig glade for at bo i Søndergade og i Randers, men stedet var for længst kommet på listen over "jeg-trænger-til-at blive-renoveret".

Jan Vinther Laursen, direktør i restaurant Bone's-kæden


Andre steder i landet har Bone's haft held med at flytte tæt på de områder, hvor familier handler. Stamkunderne flytter gerne med, og der kommer nye kunder til.

Blandt andet har Bone's placeret sig i Tilst, tæt på Bilka, i Skalborg ved storcentret og i Herlev i Big Shopping Center.

- Bone's er et sted, man planlægger at gå hen for at spise med familien, men når vi placerer restauranterne tæt på indkøbsmuligheder, så opstår der flere spontane besøg. Mange vælger at stoppe op for at spise, og bare gøre handletiden lidt længere, siger Jan Vinther Laursen.

Annonce

Flere skal ansættes

Der sker ikke noget revolutionerende med menukortet, det bibeholdes, som kunderne kan lide det.

Der er 54 ansatte i Søndergade i Randers.

- Jeg drømmer om, at de vil flytte med ud i den nye restaurant, hvor der skal ansættes mellem 10 og 20 flere, siger direktøren.

Hvornår, Bone's åbner, kommer an på, hvor mild vinteren bliver, og hvordan byggeriet skrider frem.

- Men vi håber på at komme i gang inden sommeren 2021. Går det rigtig godt, så sidst på foråret, siger Jan Vinther Laursen.

Her ses en af Restaurant Bone's lokaler. Pressefoto
Når en familierestaurant placerer sig i et område med flere indkøbsmuligheder, kommer der flere spontane kunder ind ad døren, lyder det fra Bone's direktør. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce