Annonce
Randers Onsdag

Ekspres mellem Jyllands største byer: Ny busrute mellem Randers og Aalborg

Ruten mellem Randers og Aalborg kører fra fredag 26. marts. Pr-foto
Ekspresbusselskabet Abildskou og Flixbus er gået sammen om at drive en ny daglig rute direkte mellem Aalborg-Randers og Aalborg-Aarhus.

Randers: Fredag 26. marts opstår en ny busrute mellem Randers og Aalborg. Ruten er en del af en ny ekspresrute mellem Aarhus og Aalborg, som sker i samarbejde mellem Abildskou og Flixbus.

To gange dagligt alle ugens dage kan randrusianerne springe på bussen til Aalborg på Randers Rutebilstation. Prisen for en voksen er 110 kroner. Ved køb i bussen opkræves et tillæg per billet på 25 kroner.

Køretiden mellem Randers og Aalborg er en time.

Annonce

Naturlig udvikling

Abildskou har samarbejdet med Flixbus i mange år, så de to selskaber ser det som en naturlig udvikling at udvide samarbejdet med en ny ekspresrute mellem Jyllands største byer.


Vi har søgt en tilladelse for seks måneder hen over sommeren. Og så ser vi, om der er noget godaw i det, og er der det, så kører vi for evigt. Og er der ikke, må vi give fortabt.

Jes Abildskou, direktør


Abildskou står for busdriften og personalet, mens Flixbus står for markedsføring, billetsalg og kundeservice.

- Vi har søgt en tilladelse for seks måneder hen over sommeren. Og så ser vi, om der er noget godaw i det, og er der det, så kører vi for evigt. Og er der ikke, må vi give fortabt, siger busdirektør Jes Abildskou.

Annonce

Lettere til Skejby

På grund af tilladelsesreglerne i lovgivningen må selskaberne ikke betjene strækningen mellem Aarhus og Randers.

Lovgivningen siger nemlig, at private trafikselskaber ikke må konkurrere med offentlige trafikselskaber inden for en grænse på 75 kilometer.

Baggrunden for den nye ekspresrute er at lette transporten for passagerer mellem Aalborg og Aarhus Universitetshospital i Skejby og Aarhus Universitet.

- Når du tager toget til Aarhus, skal du bagefter ind i en letbane for at komme til universitetet og Skejby. Der slår vi den kollektive transport med flere længder ved, at vi kører ad Randersvej mod Aarhus, siger Jes Abildskou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce