Annonce
Randers Onsdag

Ekstra chance for at vinde en klipning

Er dit hår groet vildt, mens frisørerne har været coronanedlukkede, kan du med Randers Onsdag vinde en gratis klip hos Frisør Hastrup & Co., når frisørerne må åbne igen. Modelfoto: Colourbox
Deltag i Randers Onsdags konkurrence og vind en gratisklipning hos Frisør Hastrup & Co.

Randers: I sidste uges avis lancerede Randers Onsdag en konkurrence i samarbejde med Frisør Hastrup & Co., Kirkegade 7, hvor præmien er en gratis klipning i Frisør Hastrup & Co., når frisørerne igen får mulighed for at åbne efter coronanedlukningen.

Eneste betingelse for at deltage i konkurrencen var at indsende et foto af sig selv med den aktuelle coronafrisure. Desuden skulle man fortælle, hvad man glæder sig mest til ved genåbningen og hvordan man har klaret coronanedlukningen.

Annonce

Kan det virkelig passe?

Konkurrencen havde deadline fredag i sidste uge og for at sige det, som det er, var der ikke så mange, der havde indsendt foto og tekst.

Men kan det virkelig være rigtigt, at der ikke er flere i Randers, der vil vinde præmien og ganske gratis få sat styr på det vildtvoksende coronahår eller få rettet op på følgerne af en mere eller mindre heldig hjemmeklip?

Det tror vi ikke. Derfor har vi på Randers Onsdag besluttet at give jer læsere endnu en uge til at deltage i konkurrencen. Sidste frist for at deltage er derfor rykket til fredag 12. marts klokken 10.

I faktaboksen her på siden kan du se, hvordan du deltager.

Sådan deltager du: Vind en klipning

Du deltager ved at indsende et foto af dig selv med din coronafrisure til emailadressen: konkurrence@randersonsdag.dk og skrive Coronaklip i emnefeltet.

I mailteksten skal du skrive, hvordan du har klaret den aktuelle nedlukning samt hvad du glæder dig mest til ved genåbningen.

Husk også at skrive dit navn samt adresse og telefonnummer i mailtaksten, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder. Hverken adresse eller telefonnummer vil blive offentliggjort.

Der trækkes lod blandt alle indsendte fotos om en klipning hos Frisør Hastrup og Co., Kirkegade 7.

Indsendte fotos vil blive bragt i Randers Onsdag Avis samt på avisens hjemmeside.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er fredag 12. marts klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce