Annonce
Randers Onsdag

Elever er klar til at træde i pedalerne i september

Astrid, Sofie og Lucas fra 6. B ser frem til at deltage i cykelkampagnen i september sammen med alle deres klassekammerater. Foto: Randers Kommune
Annonce

RANDERS: Astrid, Sofie og Lucas fra 6. B på Rismølleskolen i Randers glæder sig til at cykle til skole sammen med deres klassekammerater i september. Klassen er nemlig tilmeldt den landsdækkende kampagne "Alle Børn Cykler", der skal få elever til at vælge cyklen til undervisning.

Rismølleskolen har tilmeldt mange klasser til den landsdækkende kampagne, der ruller hvert år i september.

- Kampagnen er med til at sætte fokus på cyklen som et oplagt transportmiddel til og fra skole. Alt for mange elever bliver kørt til skole i bil, selv om de bor tæt ved skolen. Det giver en del biltrafik ved skolen især om morgenen. Det kunne vi undgå, hvis flere elever selv transporterede sig til skole, fortæller Gitte Skov Fich, færdselskontaktlærer på Rismølleskolen.

Astrid Trankjær Preeetzmann fra 6. B cykler til skole de fleste dage. Hun glæder sig til kampagnen:

- De fleste elever i klassen cykler i kampagneperioden. Det er rart, at man så har flere at følges med i skole på cykel. Det er dejligt at cykle, for man bliver lidt friskere og føler, at man er lidt højere oppe i gear og er mere klar til undervisning, når man har cyklet til skole, siger Astrid Trankjær Preeetzmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce