Annonce
Randers Onsdag

ELRO-Fonden sørger for musikalsk underholding på plejehjem

Repertoiret er alsidigt, når "Kaj og Stjernerne" giver koncert på otte plejehjem. Mange af numrene kan publikum synge med på. Foto: Kurt Helge Andersen
Annonce

Randers/Mariagerfjord/Favrskov: Beboere på otte plejehjem i Randers får nogle festlige musikalske stunder, når folkemusikgruppen Kaj & Stjernerne kommer forbi. ELRO-Fonden finansierer otte koncerter for at give plejehjemsbeboerne adspredelse i hverdagen og musik, som de vil kunne nyde og i mange tilfælde synge med på, oplyser fonden i en pressemeddelse.

Koncertrækken er i fuld gang, og musikken er blevet taget godt imod. Repertoiret rækker fra gruppens egne sange – nogle af dem det, de selv kalder middelalderfolkemusik – over britiske sange til kendte hits, som man normalt ikke forbinder med traditionel folkemusik: “Whiskey In The Jar”, “Flying” og en enkelt Uriah Heep-kopi.

Annonce

ELRO-dagene aflyst

ELRO-fonden sætter årligt mange midler af til kulturelle formål. I år måtte ELRO-dagene aflyses på grund af corona-krisen, men fonden udbetalte alligevel en støtte på 10.000 kroner til hver af de foreninger, der havde søgt og fået bevilget midler til et arrangement i den forbindelse. ELRO-dagene gentages til næste år, men for alligevel at sørge for aktivitet i denne sommer, fandt fonden altså på at finansiere de otte koncerter.

Plejehjemmet Skovgården i Hadsund er blandt de steder, der har haft besøg af folkemusikgruppen "Kaj og Stjernerne. Foto: Kurt Helge Andersen

De har foregået og forgår på plejehjem indenfor ELRO’s tidligere forsyningsområde og folkemusikgruppen optræder fra Hadsund i nord til Voldum og Hadsten i syd. Vejret har et par gange været en udfordring, hvor enkelte koncerter har måttet udsættes på grund af regn. De foregår nemlig udendørs med behørig afstand mellem musikere og tilhørere. Men de udsatte koncerter gennemføres indenfor tidsrammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Fond redder midtbyens sjæl

Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Ny donation til HIKC

Annonce