Annonce
Randers FC

Er en ny klassiker født? Randers FC-spillere og fans indspiller ny slagsang

Spillere og fans indspiller den nye slagsang hos Popshit Studio. Foto: Martin Albrechtsen/Randers FC
Den lokale musiker Esben Horn, der står bag Randers FC-klassikeren "De vilde heste" indspillede mandag i sidste uge en ny slagsang sammen med spillere og fans.
Annonce

Randers: Jesper Thygesens "Store Tasker", Michael Triers "Så kan de lære det" og Esben Horns "De vilde heste".

Tre klassikere i kategorien for slagsange, som stadiongængere i Randers vil nynne og nikke genkendende til. Men nu gør en ny fodboldsang sit snarlige indtog på Cepheus Park Randers.

Det er Esben Horn, som igen har været på spil. Den 44-årige Randers-dreng, opvokset på Østervangsvej i Sygehuskvarteret, var mandag eftermiddag i sidste uge i studiet sammen med spillere og fans fra Randers FC for at indspille en ny slagsang.

- Vi har endnu ikke fundet et officielt navn til sangen, men jeg vil tro, at den blot kommer til at hedde "Randers FC", siger Esben Horn, der har lavet sangen sammen med sit band, Manic Horizon.

Annonce

Mere rock end pop

Esben Horns første store Randers FC-hit "De vilde heste" lavede han sammen med sit daværende band Mi Morena i forbindelse med pokalfinalen i 2006.

Det er en fodboldsang i klassisk popstil, mens den nye sang i højere grad er en rocksang.

- Jeg har forsøgt at lave sangen set fra fansenes perspektiv. Jeg har mødtes med nogle af dem, inden jeg lavede sangen, for at tale om nogle af de ord, som de gerne ville have med i sangen. Det er ord som Barrys Pub, Viborgvej og den Jyske Hingst, siger Esben Horn.

Tror du, at sangen bliver et lige så stort hit som "De vilde heste"?

- Det må tiden vise. Men jeg synes, at der er grundlag for det. Fansene har ønsket, at det skulle være en sang, der kunne sætte lidt mere gang i stadion, og det håber jeg, at den kan komme til, siger Esben Horn.

Sangen blev indspillet i Popshit Studio på Mariagervej, hvor både spillere og fans virkede begejstrede. Men det er til forårets første hjemmekamp 23. februar mod OB, at sangen for alvor skal stå sin prøve, når den bliver lanceret for det randrusianske hjemmepublikum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce