Annonce
Randers Onsdag

Esprit rykker lige ned i "smørhullet"

Per og Lone Christensen rykker fra torsdag den hidtidige adresse i Slotsgade til nye lokaler i Sct. Mortens Gade.  Foto: Annelene Petersen
Butikken flytter efter 17 år i Slotsgade nu til Sct. Mortens Gade i hjertet af Randers.
Annonce

Randers: Damemodebutikken Esprit rykker nu fra sin mangeårige adresse i Slotsgade i Randers til ny adresse i Sct. Mortens Gade.

- Lige ned i smørhullet, fortæller indehaver Per Christensen, der sammen med sin kone, Lone,  også driver Esprit-butikker i Viborg og i Aalborg. Desuden driver han sammen med sine sønner herretøjsbutikkerne CC Christensen i Randers og i Aalborg.

Og netop den korte afstand mellem CC Christensen på hjørnet af Brødregade/Burschesgade og den nye butik i Sct. Mortens Gade 4 har haft afgørende indflydelse på beslutningen om at flytte.

- Vi føler, at vi kommer til at ligge endnu mere i centrum. Det er den vigtigste årsag til, at vi flytter. Og så kommer vi tættere på vores anden butik, CC Christensen, hvor vi faktisk har for lidt plads til vores lager og vores webshop. I Sct. Mortens Gade har vi fuld kælder. Der er vareelevator, og der er god plads, så vi kan lave web-rum og fotorum. Og så er det i øvrigt lokaler, der er helt fantastiske til vores Esprit-butik. Det er det primære, forklarer Per Christensen.

Indehaver Per Christensen er i fuld gang med flytningen fra Slotsgade til Sct. Mortens Gade. Torsdag er den nye butik klar til at åbne. Foto: Annelene Petersen

Han ser frem til, at Esprit bliver mere synlig i bybilledet.

- Og så er det nogle fantastiske lokaler. Højt til loftet og stuklofter, tilføjer Per Christensen.

Det samlede butiksareal bliver en smule størrelse.

- Men først og fremmest får vi en mere overskuelig butik. Mere aflang end den dybe, vi flytter fra, fortæller Per Christensen.

Konceptet og varesortimentet bliver det samme: damemode fra Esprit.

- Det bliver bare en nyere, mere opdateret butik, siger Per Christensen.

Personalet fra Slotsgade følger også med til Sct. Mortens Gade.

I de senere uger har både Esprit og CC Christensen gennemført forskellige restsalg fra lokalerne i Sct. Mortens Gade. Den nye Esprit-butik åbner torsdag 22. oktober.

Esprit har været repræsenteret i Randers siden 2003, da butikken åbnede som nabo til den daværende herretøjsbutik Vagn Larsen.

Det er endnu ikke afklaret, hvad de lokaler, som Esprit forlader, skal anvendes til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce