Annonce
Randers Onsdag

Følgekano indviet i Open Water

Der skal mere til end sne, blæst, regn og en vandtemperatur på fem grader, for at afholde medlemmerne af Auning Svømmeklub Open Water til at tage en svømmetur. Det blev bevist i søndags, da klubbens nye følgekano blev søsat. Kanoen er sponseret af Nordea Fonden. Privatfoto

Auning: Nordea Fonden har sponseret en ny følgekano til Auning svømmeklub Open Water og kanoen blev søsat i søndags ved klubbens Svøm Ud arrangement.

- Vejret var ikke rigtig med os. Det sneede, regnede og blæste, luften var en til to grader og vandet cirka fem grader, så det var ingen fornøjelsestur. Men som alle ved, er vi lidt tossede ude i Auning Svømmeklub, fortæller Jeannette Soelberg, bestyrelsesmedlem i Auning Svømmeklub.

- På grund af vejret var vi spændte på, hvor mange der havde lyst til at hoppe i vandet. Det viste sig, at vi trods kulden, sagtens kunne stille med et hold til at tage imod Daniel fra Nordea Fonden, der var med til at søsætte vores kano, fortsætter hun.

Annonce

Kano giver sikkerhed og frihed

I Auning Svømmeklub sætter man sikkerhed meget højt. Derfor ansøgte klubben Nordea Fonden om midler til en kano, der kan bruges som følgebåd, både til træning og når klubbens medlemmer tager på lange svømmeture.

- Det vil være så dejligt at have flere med på vores lange svømmeture og kanoen giver os den frihed. Den betyder, at vi kan tage svømmere med, som ikke kan svømme så langt, men gerne vil prøve, siger Jeannette Soelberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce