Annonce
Randers Onsdag

Før solgte Lene Kjølner smykker: Nu designer hun dem selv

Lene Kjølners skytsengle. Foto: Guldsmed Bræmer-Jensen
Tidligere indehaver af Silver House, Lene Kjølner, præsenterer et nyt skud i sin skytsengle-familie.
Annonce

RANDERS: Smykkedesigner Lene Kjølner har netop præsenteret endnu et smykke i sin Skytsengle-serie. Da hun sidste efterår lukkede sine randrusianske smykke-forretninger Silver House og Det Runde Hjørne, overvejede hun, om hun skulle finde noget helt andet at beskæftige sig med. Men hun valgte at fortsætte med sine smykker, og præsenterer nu sine kreationer som eget smykkebrand Lene Kjølner.

- Hidtil er mine Skytsengle blevet solgt af smykkefirmaet Heiring, som fortsat vil markedsføre mine to første engle. Men nu har jeg tegnet endnu en Skytsengel. Et lidt andet design og et mere blankt smykke, fortæller hun.

Hun har selv været på tur med sine i alt fire nye smykkekollektioner og er allerede at finde under eget navn i smykkeforretninger over hele landet. Også i Randers, hvor blandt andre Guldsmed Bræmer-Jensen har Lene Kjølner-smykker i sin udstilling.

- Lene Kjølners kollektion i eget navn er blevet lidt større, og vi glæder os til at præsentere smykkerne til årets julehandel, siger Michael Bræmer-Jensen.

Det er vigtigt for mig, at mine smykker "siger noget", at de har en symbolik. Derfor lanceres de som smykker med mening

Lene Kjølner, smykkedesigner

Annonce

Bedre tid til at tegne

Efter at Lene Kjølner lukkede sine Randers-butikker og nu koncentrerer sig om sine designs, har hun fået mere tid til at tegne sine smykker. Noget hun længe har haft lyst til.

- Den fysiske produktion af mine smykker foregår i Asien. Og hvis jeg ikke kan kommunikere, hvordan et smykke skal se ud i en tegning, arbejder jeg sammen med en guldsmed her i byen, som kan skabe en model, jeg kan sende til Østen, fortæller hun.

Lene Kjølners nye kollektion tæller ud over den tredje Skytsengel nogle engle-ørestikker, en anderledes udgave af klassikeren Tro-Håb-Kærlighed, et lille halssmykke med Lovebirds og et Livstræ med fugle i toppen og et æble.

- Det er vigtigt for mig, at mine smykker "siger noget", at de har en symbolik. Derfor lanceres de som smykker med mening, fortæller Lene Kjølner om sin nye sølvsmykkekollektion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce