Annonce
Langå

Fakta under ombygning: Karina glæder sig til at præsentere en helt frisk butik

Efter et år i Hammel er Karina Madsen vendt tilbage som butikschef hos Fakta i Langå. Foto: Christine Krüger Hansen
Butikschef Karina Madsen er tilbage ved roret hos Fakta i Langå efter et år i Hammel, og samtidig nærmere en større ombygning af forretningen et højdepunkt.

Langå: Det roder, det skæmmer, og det tager alt pladsen. Men det bliver godt til sidst. Sådan har butikschef hos Fakta i Langå, Karina Madsen det for tiden, i forbindelse med at butikken i en længere periode har været under ombygning.

- Håndværkerne gik i gang allerede i februar, for der var en hel bygning foran forretningen, der skulle rives ned, inden de kunne gå i gang med at bygget et nyt stort indgangsparti, fortæller hun, der selv først tiltrådte stillingen som butikschef for en måneds tid siden.

Det er dog ikke første gang, at Karina Madsen har været butikschef i Langå-butikken. Faktisk har hun kun været væk i et års tid, mens hun var ansat i Fakta i Hammel.

Annonce

Karina Madsen har været ansat hos Coop, siden hun blev udlært i 1997, og selv om hun oprindeligt kommer fra Kristrup og også har været ansat i en hel del andre butikker i det midtjyske, banker hendes hjerte særligt for Fakta i Langå.

Første gang hun blev ansat i Langå-butikken var i 2017, og det blev altså kun til et enkelt år væk, før hun vendte tilbage, nu til en forretning der er under stor forandring.

Butikken får bygget 100 kvadratmeter til, og samtidig gøres den til en Coop 365, det nye koncept som en del fakta-butikker omdannes til for tiden.

- Grøntafdelingen kommer endnu længere frem i butikken, så den ligger i tilbygningen, der bliver et for-område, hvor kunderne træder ind i butikken, fortæller Karina Madsen og peger på bygningen, hvor håndværkerne summer omkring.

Masser af nye varer

Foruden de ekstra kvadratmeter bliver alle reoler i forretningen vendt på den anden led, hvilket gør butikken mere åben, og kunderne bedre kan overskue forretningen.


Det er et fedt koncept. Det hele bliver mere lyst og åbent, og man kan bedre se varerne. Vi bliver en madbutik, og man kan handle færdig i butikken - få hvad man kommer efter

Karina Madsen, butikschef i Fakta Langå


-  Der bliver mere luft mellem reolerne, og dermed bliver butikken, der blev bygget i 2003, mindre kompakt. Dengang man byggede denne butik, var det gængse antal kvadratmeter knap 600. I dag ligger nye faktabutikker på 800 kvadratmeter, forklarer Karina Madsen, der også ser frem til, at der kommer 3000 nye varenumre.

Karina Madsen glæder sig til ombygningsperioden er overstået og hun kan byde kunderne ind i en større og mere lys butik. Foto: Christine Krüger Hansen

- Der bliver masser af  nye varer. Vi får sukkerfri- og glutenfrivarer, og vi får kaffemølle. Butikken bliver mere "brugsen-agtig" i og med, at vi får varer, vi ikke før har kunne trække hjem, som man netop skulle i Brugsen efter, forklarer Karina Madsen og smiler.

Lige nu arbejder hun også på, at butikken skal bage selv - og ikke bare får leveret "bake off".

Målet er, at der skal flere kunder i butikken, og det håber Karina Madsen, at det nye koncept, hvor butikken bliver mere lækker og moderne, kan hjælpe med til.

- Det er et fedt koncept. Det hele bliver mere lyst og åbent, og man kan bedre se varerne. Vi bliver en madbutik, og man kan handle færdig i butikken - få hvad man kommer efter, siger hun.

Som noget helt nyt, hvilket også er en del af Coop 365-konceptet, får butikken også en scan-selv kasse, som mange måske kender fra Føtex og Bilka.

Butikken skal dog holde lukket i fire uger fra den 22. august og frem til den 16. september, mens der sættes nyt inventar og kølediske ind, og åbner igen som nyindrettet forretning den 17. september.

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Butiksejer udfordret af stilladskaos uden slutdato: Men det er ikke let at styre tiden, når Brødregades gamle skæve dame skal være fin

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Nu er der mere plads, hylder på tværs og alt fra sushitilbehør til glutenfri varer: Karina glæder sig til at lukke kunderne ind

Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Overrasket direktør skal igen på jagt efter købmand til Øster Bjerregrav: Ny ejer af isbod har ikke tid til at lægge 80 timer i landsbyen

Randers Onsdag

Tag børnene med på kunstrute i Randers midtby

Randers Onsdag

79 nye lejligheder bliver fyldt med mennesker på en måned: Men man skal ikke længere stå på venteliste i årevis

Randers Onsdag

Meld Paderupmanden til politiet: Uinviterede besøg, dørhåndtagsafprøvning, vindueskiggeri, hvad som helst, vi vil vide alt

Randers Onsdag

Er julen kommet ekstra tidligt i år? Torben undrer sig over, at julelyset er tændt i Kirkegades træer

Randers Onsdag

Tag en mundfuld af naturens spisekammer

Randers Onsdag

”The Boss”-hits på Underværket

Randers Onsdag

Kø ud i rundkørslen begyndte klokken 11.00: Parkeringsplads presset af respons på jubilæumstilbud

Randers Onsdag

Bageren bruger selv Too Good To Go

Randers Onsdag

Nu er Føtex med i populær madspilds-app

Randers Onsdag

Poser med brunch er populære hos Macale

Randers Onsdag

Randers har succes med at spise sig fra madspild

Randers Onsdag

Delikatessehuset har åbnet butik i Kristrup

Randers Onsdag

Vild-med-dans-dommers danseskole i nye lokaler - og de bliver ikke svære at finde

Randers Onsdag

Lørdag står i øllets tegn, når Randers City fejrer ’Øllets Dag’

Randers Onsdag

Street Food serverer ikke længere Danmarks bedste burger - men fat mod: Den flytter over i den gamle grillbar

Randers Onsdag

Bede ved rundkørsel i Langå skal redde insekter

Randers Onsdag

Frøbomber blev smidt i Vestparken

Randers Onsdag

Elektrikerjobbet er skrottet for at være fuldtids hypnoterapeut: Ole satser det hele for at kunne hjælpe andre videre

Randers Onsdag

Vil bruge ’Målet er sundhed’ som løftestang

Randers Onsdag

Randers FC Fonden hjælper skolebørn til bedre sundhed og ernæring

Annonce