Annonce
Randers Onsdag

Familiemåltider.dk er flyttet ind hos Dagli’brugsen i Harridslev

Familiemåltider.dk har i over ti år kørt måltidskasser ud til deres kunder fra basen i Øster Bjerregrav. 1. august var det imidlertid slut og fremover ”bor” virksomheden hos Dagli’brugsen i Harridslev, der også er dens ejer.
Annonce

Harridslev: Planen har været der lige siden, at Dagli’brugsen i Harridslev 1. januar i år overtog Familiemåltider.dk.

Det var dog først 1. august, at planerne om at flytte de fysiske rammer for Familiemåltider.dk fra Øster Bjerregrav til Dagli’brugsen Harridslev, Udbyhøjvej 330, blev ført ud i livet.

- Vi har flyttet Familiemåltider.dk til brugsen dels fordi det er lettere, når vi kan bruge brugsens eget lager og dels fordi det betyder, at jeg kan være tættere på Familiemåltider.dks personale, når jeg ikke skal køre frem og tilbage, siger Søren Habekost.

Familiemåltider.dks kunder kommer ifølge Søren Habekost stort set ikke til at mærke, at virksomheden er flyttet til Harridslev.

- Vores kunder har fået leveret deres måltidskasser mandag eller tirsdag. Fremover vil der være lidt flere, der får deres måltidskasse om mandagen, ellers vil der ikke ske ændringer. Måltidskasserne vil fortsat bestå af så mange økologiske vare som muligt, siger han.

Annonce

Udfordret på plads og køle/frys

Der har ikke kun været fordele forbundet med, at Familiemåltider.dk er flyttet ind hos Dagli’brugsen.

- Vi er gået fra at have et 200 kvadratmeter stort lokale i Øster Bjerregrav til lager og pakning af måltidskasser, til nu kun at have 50 kvadratmeter her i brugsen, så vi er blevet udfordret pladsmæssigt ved flytningen, siger Søren Habekost.

- Men ikke mere end, at vi med lidt kreativitet har kunnet løse det, tilføjer han med et smil.

På et punkt er det dog ikke gjort med kreativitet og det gælder køle/frys faciliteterne, som Familiemåltider.dk nu deler med Dagli’brugsen.

- Det vil vi løse ved at inddrage bygningen omme bagved, som også er ejet af Dagli’brugsen. Der vil vi opføre et nyt køle/fryseanlæg, så vi har igangsat en byggesag, som ligger til behandling hos Randers Kommune. Vi håber, at byggesagen går i orden snart, men den slags tager jo den tid, det tager, siger Søren Habekost.

Annonce

Corona gav flere kunder

Familiemåltider.dk er en af de små virksomheder inden for udbringning af måltidskasser. Søren Habekost fortæller, at før coronakrisen ramte Danmark, havde Familiemåltider.dk omkring 150 kunder.

- Under krisen er det tal steget med 10-15 procent, men vi vil gerne have endnu flere kunder, da vores målsætning for 2020/21 er, at vi skal vokse med 25 procent, siger Søren Habekost.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Fru Lund vil styrke naturen

Randers Onsdag

Ny synshal åbnet i Randers

Annonce