Annonce
Randers Onsdag

Familiemesse rykker til Dronningborg

Per Rasmussen, direktør i Randers HK, venter styortt rykind til håndboldklubbens første familiemesse. Den holdes søndag 24. februar. Foto: Lars Rasborg

Randers HK holder familiemesse 24. februar i Fitness Studiet på Udbyhøjvej 113.

Annonce

Randers: - Jeg er noget overvældet af interessen for vores messe, siger direktør Per Rasmussen, Randers HK, om forberedelserne til håndboldklubbens første familiemesse. Den er planlagt til at finde sted søndag 24. februar - ikke i Sporbyen som tidligere forventet, men i Fitness Studiet, Udbyhøjvej 113, Dronningborg, på den gamle Dronningborg Maskinfabrik.

Så stor er interessen, at der til familiemessen inddrages endnu en hal udover selve fitness-studiet, ligesom man tager udendørs arealer i brug, hvor der vil være opstillet et telt. I hallen vil Randers HK sammen med RgF arrangere aktiviteter for børn.

- Det skal være en messe for hele familien, en messe, der skaber oplevelser og en messe, der giver adgang for alle rent prismæssigt. Det er så vigtigt for os, at der er en bred interesse for det her projekt. Vi vil jo gerne have alle brancher repræsenteret, så der er oplevelser for alle, tilføjer Per Rasmussen.

Annonce

Venter mange besøgende

Per Rasmussen har selv en mangeårig erfaring med at arrangere familiemesser især i Hadsten, men også i byer som Silkeborg og Bjerringbro, og konceptet for den nye familiemesse i Dronningborg har da også baggrund i Rasmussens erfaringer.

- Der er mange, der spørger mig, hvor mange besøgende vi forventer. Jeg kan kun sige, at nu er det første gang, vi laver denne messe, og det betyder, at det er svært at sige. Jeg tror, vi kommer langt over de etablerede messer i Randers og omegn, og nu begynder markedsføringen aktivt, tilføjer Per Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce