Annonce
Randers

Flere kunder og øget omsætning i ABC Lavpris i Randers

Den uafhængige supermarkedskæde ABC Lavpris, der driver 14 butikker i Jylland og på Fyn, laver i det netop afsluttede regnskab et resultat, der er lidt bedre end året før på landsplan. - Omsætning og kundestrøm er to af de parametre, en ny ABC Lavpris som vores bliver målt på, og i begge tilfælde er vi blandt de butikker, der trækker kæden op, siger butiksbestyrer i ABC Lavpris Randers, Tommy Andreasen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Den uafhængige supermarkedskæde ABC Lavpris, der driver 14 butikker i Jylland og på Fyn, laver i det netop afsluttede regnskab et resultat, der er lidt bedre end året før, og ABC Lavpris i Randers er blandt de butikker, der er med til at trække kæden op.
Annonce

Randers: ABC Lavpris er en selvstændig og familieejet supermarkedskæde med godt og vel 38 år på bagen. I dag består kæden af 14 butikker og cirka 650 ansatte, og omsætningen har rundet 1,3 milliarder kroner om året.

I en pressemeddelelse i forbindelse med det seneste regnskab skriver administrerende direktør i ABC Lavpris-kæden, Ejvind Okholm, at det samlede resultat for ABC Lavpris-kæden viser et overskud efter skat tæt på 34 millioner kroner på landsplan, hvilket er en lille halv million kroner bedre end året før, og det er ifølge ledelsen i ABC Lavpris et tilfredsstillende resultat. Ejvind Okholm tilføjer, at omsætningen i supermarkedskæden er vækstet pænt, og at dette er hjulpet godt på vej af en stigende kundestrøm.

Butiksbestyrer i den randrusianske ABC Lavpris i Tranekærcentret på Hobrovej, Tommy Andreasen, fortæller, at den positive udvikling også gælder for supermarkedet i Randers.

- Omsætning og kundestrøm er to af de parametre, en ny ABC Lavpris som vores bliver målt på, og i begge tilfælde er vi blandt de butikker, der trækker kæden op, siger Tommy Andreasen.

Annonce

Sælger overskudsvarme

I pressemeddelelsen i forbindelse med regnskabet skriver Ejvind Okholm desuden, at ABC Lavpris-kæden i de kommende år står over for større investeringer i blandt andet nye CO2 køle- og fryseanlæg.

- De investeringer er vi ikke en del af, da de køle- og fryseanlæg, vi fik installeret i forbindelse med, at vi åbnede i 2017, er så effektive, at vi udover at kunne opvarme vores eget supermarked og dele af Tranekærcentret også kan videresælge overskudsvarme, fortæller Tommy Andreasen.

Annonce

Vil tage omsætning fra andre byer

Når det kommer til fremtiden, ser Tommy Andreasen optimistisk på udviklingen for ABC Lavpris i Randers.

- De foreløbige tal viser, at vi fortsat ligger på et fornuftigt leje i forhold til både omsætning og kundestrøm, siger han.

- Men som den købmand, jeg er, så vil mere jo gerne have mere, så jeg vil meget gerne se en lille stigning på begge parametre i det næste regnskab. Jeg vil dog være tilfreds med resultater, der kan matche sidste års regnskab, fortsætter han og tilføjer, at han med tilfredshed kan konstatere, at ABC Lavpris i Randers udover de lokale kunder også trækker kunder fra Hobro, Aarhus og Grenaa.

- Det vidner om, at vores supermarked har et stort opland, og det er vigtigt, for jeg er af den holdning, at der med hensyn til supermarkeder skal være plads til os alle her i Randers. Vi skal ikke stjæle omsætning fra byens andre supermarkeder, men meget gerne fra de omkringliggende større byer, siger Tommy Andreasen, der i ABC Lavpris nu har 65 ansatte fordelt på deltids- og fuldtidsansatte.

- Siden vi åbnede, har vi skabt flere stillinger, så vi på personalefronten har vækstet i en sådan grad, at jeg vil sige, at vi har sprængt rammerne i forhold til det, vi oprindeligt troede, vi ville have brug for, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce