Annonce
Randers Onsdag

Flere pizzaer til Randers: Pizza Hytten åbner i Storegade i december

Pizzabager Angelo Zirafi er manden bag Pizza Hytten, som i næste måned åbner en restaurant i Randers på hjørnet af Storegade og Vestergrave. Privatfoto
Ny pizza-kæde åbner i Storegade i december.

Randers: I løbet af december åbner et nyt pizzeria i Randers, når Pizza Hytten slår dørene op til ejendommen på hjørnet af Storegade og Vestergrave, hvor pizzakæden i øjeblikket har travlt med at indrette sig.

Pizza Hytten er baseret på et koncept skabt af en familie fra Sicilien, som efter 25 år med egen pizzarestaurant i det sydlige Italien har bragt deres egne autentiske opskrifter med til Danmark.

Det begyndte med et enkelt pizzeria i Aarhus i 2019, og snart kan Pizza Hytten ud over den nye restaurant i Randers præsentere syv restauranter i Århus, to i Aalborg samt restauranter i Horsens, Kolding og København.

Annonce

Familien fra Sicilien med Angelo Zirafi i spidsen har fundet familiemedlemmer, venner og bekendte med italiensk baggrund og/eller med kærlighed til det italienske køkken, som skal drive restauranterne med opbakning fra hans team.

- Også i Randers er ansvaret for den daglige drift af restauranten lagt i hænderne på en ven af familien, italieneren Guliano, siger Angelo Zirafi i en pressemeddelelse, der udpeger ham som både familieoverhoved og overordnet ansvarlig for driften af Pizza Hytten.

- Nogle af hemmelighederne er en dej, der har hævet i op til 72 timer, et righoldigt udvalg af italienske råvarer og bagningen, som foregår i en stenovn med levende ild. Det får bevisligt kunderne til at komme igen og igen. Vi har allerede rigtig mange stamkunder - og vi elsker det, fortsætter han.

Allerede i sit første leveår blev Pizza Hytten kåret som leverandør af ”Århus bedste pizza” og er blevet vurderet til at være landets bedste til takeaway af Bo Bedre.

For det kommende år er målet også klart:

- Vi vil være leverandør af Randers’ bedste pizza i 2021. Det går vi helhjertet efter, erklærer Angelo Zirafi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Randers Onsdag

Populær børnetøjsforretning lukker i Randers: Nu vil ejeren satse alt på netbutikken

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce